torsdag 26 februari 2015

Laxrätten kommer härifrån

Till den pressade potatisen, som jag skrev om igår >> gjorde jag en mycket god och krämig laxrätt. Kanske är det någon av er som har testat att göra den här laxrätten? Receptet hittar ni HÄR >>  Just det här receptet har cirkulerat runt flitigt i en facebookgrupp som jag är med i. Det är inte jag som har lagt upp det där utan det har kopierats in med min text rakt av. Först blev jag förbaskad över att man inte ens orkade skriva om texten med sina egna ord. En text som jag skrivit själv dyker plötsligt upp i mitt facebookflöde helt oväntat. Flera gånger dessutom!! Skum känsla. Men efter att ha tänkt efter ett tag tycker jag mest att det är roligt. Många gillar verkligen den här laxrätten och det känns faktiskt himla roligt för i den här rätten har jag satt ihop mina favoritsmaker och själv är jag riktigt nöjd med detta receptet. Laxrätten tar från början till slut cirka 10 minuter att göra. Igår hade vi ju pressad potatis till laxen. Den kokade jag med skalet på och pressade sedan, arbetstid kanske 3 minuter. Broccolin plockade jag upp ur frysen och ångkokade några minuter, knappt något arbete med det överhuvudtaget faktiskt. Supergott och enkelt :)

2 kommentarer:

  1. Klart att dina texter kopieras rakt av, du skriver ju så fantastiskt bra. För att inte tala om hur bra recepten är. Många +-poäng till dig från mig. Kramar. Ewa Nilsson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad gullig du är ♥ tack! Jag blir så glad :D Måste ju fråga hur dumlemuffinsen blev?

      Radera