måndag 13 april 2015

Biffar i sås

Biffar i sås. Idag har jag exprimenterat lite och resultatet blev så gott!! Åh vad nöjd jag är. God sås och goda biffar och så klyftpotatis till det. Väl festligt för att vara en måndag kanske men bloggar man om mat så spelar ju inte det någon roll :) Jag har fått lite frågor och önskemål om att visa mer inredning här på bloggen som jag gjorde tidigare. Inredning är jätteroligt men att ta fram nya recept är ännu roligare och som bloggen ser ut idag känner jag bara glädje med den, vilket jag inte gjorde tidigare läs här >>
Så bloggen kommer precis som den gjort senaste tiden fortsätta vara en matblogg eller bakblogg eller vad man ska kalla den, receptblogg kanske. Det känns som att ni läsare gillar recepten och det gör mig tusen gånger gladare än om ni tycker att jag har en fin lampa eller garderob. Recepten och bilderna lägger jag ner massor av arbete på och att ni sedan testar att laga och baka efter dem är nog den finaste komplimangen man kan få. Ett riktigt härligt kvitto på många timmars arbete. Inredning kommer att dyka upp på bloggen lite då och då men mest för att göra bloggen mer personlig och för att ni ska känna er välkomna in till mitt hem och mitt liv. 
Receptet på biffar i sås kommer som alla mina recept att läggas upp i ett separat blogginlägg utan onödig text. Vi ses snart igen.

4 kommentarer:

  1. Tack för en bra blogg.
    Har provat en del av dina recept och fått insperation.
    ALLT har varit gott/
    Gittan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket bra betyg, tack!!! Blir sååå glad :D KRAM

      Radera
  2. Hej, Jag tycker du har en supertrevlig blogg, tittar in nästan varje dag. =)
    Jag har provat flera recept du har delat med dig o allt har varit jättegott. Igår gjorde jag den där med köttfärs i ugn med tomater o ost, mums vad gottis.
    Jag har även tipsat mina vänner om dina goda recept. Heja heja! Ha en fin dag =) Hälsningar Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt!! Tack så mycket ♥ ♥ ♥ KRAM

      Radera