tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post187962451933207568..comments2024-03-26T08:23:07.436+01:00Comments on Madame Edith - Recept: Julmat - Ugnsomelett med räkstuvningMadame Edithhttp://www.blogger.com/profile/14019431319469479747noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-54719212187352990092018-12-21T09:27:48.931+01:002018-12-21T09:27:48.931+01:00Lagar alltid din omelett på julafton den är så lä...Lagar alltid din omelett på julafton den är så lätt att göra :) jag dubblar receptet på ugnsomeletten. Men champinjonstuvningen, räcker det att dubbla den? evaenghttps://www.blogger.com/profile/03059065617897830354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-88593499058372615912013-12-16T20:25:04.952+01:002013-12-16T20:25:04.952+01:00En väldigt nostalgisk rätt för frun i köket här, A...En väldigt nostalgisk rätt för frun i köket här, Ankis mor gjorde ofta ugnsomelett både med sparris men även med räkor, lika goda båda två! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-87034192307153674002013-12-15T16:23:05.855+01:002013-12-15T16:23:05.855+01:00mumma tillhör verkligen min favvis på julbordet......mumma tillhör verkligen min favvis på julbordet...det här receptet tänker jag pröva i år kram från MajaBlan betong och gammeldags pionerhttps://www.blogger.com/profile/14623959716968567089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-15681168077024121892013-12-12T22:49:56.385+01:002013-12-12T22:49:56.385+01:00Nu är det fixat! Alla som länkar till Madame Edith...Nu är det fixat! Alla som länkar till Madame Edith i ett blogginlägg under november och december i år får en länk tillbaka av mig tom 2014 01 31. Hör av er på min mail: madame-edith@live.se Madame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-88670793960807996802013-12-12T22:46:52.805+01:002013-12-12T22:46:52.805+01:00Supergott och ett måste på julbordet, antingen med...Supergott och ett måste på julbordet, antingen med räkstuvning eller med champinjonstuvning :)Madame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-67720546497339459642013-12-12T22:45:50.809+01:002013-12-12T22:45:50.809+01:00Stort stort TACK för din fina kommentar :DStort stort TACK för din fina kommentar :DMadame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-13711809858297795372013-12-12T21:49:18.458+01:002013-12-12T21:49:18.458+01:00Din blogg är så fantastisk. Jag har lagat flera av...Din blogg är så fantastisk. Jag har lagat flera av dina recept och de blir alltid bra. Heja dig! Tack för att du delar med dig!<br />// MariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-27962930585337689612013-12-12T21:40:23.488+01:002013-12-12T21:40:23.488+01:00Ja, verkligen ett måste på julbordet. Ibland tar v...Ja, verkligen ett måste på julbordet. Ibland tar vi champinjonstuvning på och ibland räkstuvning, det beror lite på vad vi har för fyllning i krustaderna, som också är ett måste på julbordet :)<br /><br />Jag har nog inte något recept på exakt det du tänker på men vi gör ofta en annan låda här hemma med bla bröd, ägg och champinjonstuvning, den kan jag lägga upp på bloggen nästa gång vi gör den :) KRAM<br /><br />Madame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-75967749819966597672013-12-12T21:22:14.077+01:002013-12-12T21:22:14.077+01:00Åh jag fullkomligt älskar ugnsomelett och den är e...Åh jag fullkomligt älskar ugnsomelett och den är ett måste på mitt julbord :) Äter den iof annars också. Brukar variera mellan svamp, räkor och sparris i stuvningen :) Såå gott. Har du något bra recept på räk och ägglåda? Sådan där med kokta ägg, räkor, vitsås och bröd. Har aldrig gjort någon själv men blivit bjuden på det och jösses vad gott det var. Ha en fin fortsättning på kvällen :) KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16500153945175160928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-70708338902744804162013-12-12T17:19:56.555+01:002013-12-12T17:19:56.555+01:00Kul!!! Imorgon ska jag fixa iordning min länklista...Kul!!! Imorgon ska jag fixa iordning min länklista i högerspalten igen, där kommer jag under några veckor att länka till alla som i sin blogg tipsar om min blogg. Självklart kommer du och din fina blogga att finnas med där :) KRAMMadame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-83517827213706162612013-12-12T17:16:26.525+01:002013-12-12T17:16:26.525+01:00Men vad härligt det låter :) Tack för att du gilla...Men vad härligt det låter :) Tack för att du gillar bloggenMadame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-20803614811462593972013-12-12T16:55:52.910+01:002013-12-12T16:55:52.910+01:00Nu har jag bakat tigerkakan med ditt recept. Mycke...Nu har jag bakat tigerkakan med ditt recept. Mycket enklare än mitt recept och lika gott !! Kolla på min blogg. <br />Kram EvaEvas Pysselhttps://www.blogger.com/profile/16468412035160990267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-38979209675343521052013-12-12T13:14:01.700+01:002013-12-12T13:14:01.700+01:00Mmm vad gott och lite juligt. Kram AnetteMmm vad gott och lite juligt. Kram Anetteanettanhttps://www.blogger.com/profile/00842575327555585837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-81233251262129775132013-12-12T12:51:06.580+01:002013-12-12T12:51:06.580+01:00Åh sååå gott! Påminner mig om bjudningarna hos m...Åh sååå gott! Påminner mig om bjudningarna hos min farmor på 50-talet. På den tidens smörgåsbord var det ett måste med en maffig omelett i en rund Pyrexform i en bambúställning med röda handtag. Inte ofta med räkor dock utan stuvad spenat kryddad med lite muskotnöt och en liten aning socker förutom salt och peppar. Därtill prinskorvar och köttbullar En tesked mjöl och en dl. mjölk per ägg var hennes recept, om jag minns rätt. Dagen efter var det "efterkalas". Grannfruarna som alla var hemmafruar kom och bjöds på det som var kvar. Du förstår kylskåp var ingen självklarhet. Kul med din fina blogg Edith!Anonymousnoreply@blogger.com