tisdag 29 december 2015

Busenkelt vitlöksbröd

Busenkelt vitlöksbröd gjort på köpt formfranska - Använd mängden vitlök efter eget tycke och smak.

Recept
 6 skivor formbröd, tex jättefranska
1 dl olivolja
1-3 vitlöksklyftor
Flingsalt 
Torkad oregano

Gör så här:
Dela brödet i trekanter.
Blanda olivolja och pressad vitlök.
Pensla bröden med vitlöksblandningen på båda sidorna.
Låt brödet suga åt sig blandningen i några minuter.

På ena sidan: Strö över valfri mängd flingsalt och oregano.
Rosta bröden på ugnsplåt. Mitt i ugnen i 250° tills fin färg, ca 5-7 min.
_________________________________________________________________________________
Fler recept på smaksatt bröd hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>

2 kommentarer:

  1. Låter supergott och smidigt! Detta ska verkligen provas :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul :D Ja, enklare kan det knappast bli :)

      Radera