tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post1546315465335121117..comments2024-03-26T08:23:07.436+01:00Comments on Madame Edith - Recept: Så delar jag upp receptenMadame Edithhttp://www.blogger.com/profile/14019431319469479747noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-91887194227436812442015-01-21T12:20:04.161+01:002015-01-21T12:20:04.161+01:00Hej Agneta, jag var rädd för att det skulle uppfat...Hej Agneta, jag var rädd för att det skulle uppfattas som att jag menar majsmjöl så därför visar jag med en bild vad jag menar. Det är lättare att förklara så tycker jag och har man mobilen med sig i butiken kan man ju kolla på bilden så att man köper rätt :) Maizena redning är toppenbra tycker jag, jag använder den väldigt ofta och det blir alltid bra resultat på både stuvning och såser. Önskar dig en fin dag!Madame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-87808042670297109032015-01-21T12:09:04.354+01:002015-01-21T12:09:04.354+01:00Tack för alla bra recept Edith! Bra att du visar b...Tack för alla bra recept Edith! Bra att du visar bild på "Maizena". För mig som är 60+ är det nämligen något helt annat än redning. Maizena förr i tiden stod för majsmjöl. Agneta K-Åhshttps://www.blogger.com/profile/01266363235518498846noreply@blogger.com