tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post6671489788197272994..comments2024-03-26T08:23:07.436+01:00Comments on Madame Edith - Recept: Baguetter med 4 ingredienserMadame Edithhttp://www.blogger.com/profile/14019431319469479747noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-49611718918945944932015-09-30T12:42:19.615+02:002015-09-30T12:42:19.615+02:00Vad kul att du kikar in varje dag :D Jag har inte ...Vad kul att du kikar in varje dag :D Jag har inte bakat de här baguetterna med något annat än vetemjöl, det är ju ett lite speciellt sätt att baka dem på eftersom degen är så lös och jästiden är så kort. I mer traditionella bröd där man jäser längre och arbetar degen tills degen släpper bunkens kanter och är så att säga "smidig" istället för lös så är det inga som helst problem att byta ut en del av vetemjölet mot ett grövre mjöl. <br />Men eftersom detta inte arbetas riktigt på det sättet så kan jag tyvärr inte ge dig ett bra svar på det, möjligtvis kan man byta ut ett par deciliter vetemjöl mot grahamsmjöl tänker jag men jag är långt ifrån säker på det. KRAMMadame Edithhttps://www.blogger.com/profile/01340110659882694803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-777981758355314600.post-40393521833771027282015-09-30T12:18:32.116+02:002015-09-30T12:18:32.116+02:00Om man inte vill äta vetemjöl,kan man byta ut det ...Om man inte vill äta vetemjöl,kan man byta ut det till något nyttigare?<br />Isf blir receptet detsamma i övrigt?<br />Tack för en jättehärlig blogg.Läser den varje dag! :)Anonymousnoreply@blogger.com