tisdag 11 oktober 2011


Vårat sovrum håller på att förvandlas till ett barnrum.
Tanken var från början att dela av det här
rummet med en vägg.

Men tjejerna som ska bo här tyckte att det var
MYCKET TREVLIGARE
att få ett stort rum och dela på istället.

Så vi kör på deras idé.
Kanske kommer de fram till att en vägg inte vore så
dumt trots allt eller så funkar det hur bra som helst.

Nu är bara frågan vilket rum vi ska ha som sovrum.

Hmmm....

7 kommentarer:

 1. Vad roligt att dom vill dela utan avdelning av rummet! Bra att dom i så fall kommer på själva att det är bättre med en vägg. Då har dom iallafall provat på att vara sambos! :)
  Vad spännande att inte veta vart huvudet ska landa på kudden! Hihi!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt att de vill dela rum : ) jättefint kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Så mysigt de får det...Ska bli spännande och se ert kommande sovrum;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Hihi vilket lyxproblem!! Mysigt att de vill dela rum.. antar att de inte är tonåringar ;)

  Kram Jennie

  SvaraRadera
 5. Så fint du har. härlig blogg.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Vad bra det blir, ser ju rätt stort ut. Det är ju perfekt när man kan byta rum.
  Vad kul med reportaget i tidningen. Var du nöjd med vad de skrev?

  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

  Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på era barnrum så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp".

  Bästa hälningar
  Ulrika

  SvaraRadera