måndag 21 januari 2013

20 kommentarer

Ojojoj jag har haft några fullspäckade dagar och datorn har varit avstängd hela helgen.
Och när jag nu kikar in här på bloggen så har jag 20 (!) kommentrarer att läsa i mitt förra inlägg. Så roligt och ni är ju så gulliga!!

Jag säger som min äldsta dotter brukar säga. Vilken himla tur jag har med så snälla läsare som bara skriver snälla saker till mig. För tyvärr händer det alldeles för ofta att bloggare får elaka kommentarer och blir utsatta för personangrepp. Det är verkligen otäckt när man tänker på det... att folk som man inte känner vill en illa. Nä fy hemska tanke!

Jag är verkligen tacksam för att jag än så länge sluppit ifrån det och väldigt väldigt väldigt glad för att det är just ni som skriver till mig.

Puss på er!

3 kommentarer:

 1. Hoppas du inte får några tråkiga kommentarer, du är fin och din blogg är fin!
  Jag vet inte hur jag skulle reagera om det kom tråkigheter i kommentarerna, jag skulle nog bli väldigt ledsen och sluta blogga en tid.
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Nej fy för nätmobbare!
  Kul att du har så många fina kommentarer, men det är inte så konstigt tycker jag! Fina du
  Ha en bra vecka!
  kram Helena

  SvaraRadera
 3. Trist med människor som ska bråka på nätet.Härligt med många underbara kommentarer.Du är ju bara så himla gullig och underbar .Så jag gillar både din fina blogg och härliga du .Ha en skön måndag och en go start på nya veckan.Massor av kramar Rita ♥

  SvaraRadera