fredag 25 januari 2013

Kontakt

Det händer ofta att jag blir kontaktad via mail.

Ibland är det mina läsare som vill fråga något. Ibland är det företag som vill att jag skriver om deras produkter. Ibland eller rätt ofta faktiskt kontaktar inredningsstylister mig och vill göra hemma hos reportage. (Jag får panik och säger efter lite funderande alltid nej!)

Och ibland ber folk mig om pengar (jag vet det är verkligen jätteskumt!)

Vad jag vill säga med detta är att alla är välkomna att kontakta mig på min mailadress. Ibland kanske man har någon fråga som man vill ställa mer privat och inte öppet här
på bloggen. De vanligaste frågorna jag får handlar om vårat köksgolv eller min utbildning och ibland vill man ha lite inredningstips.

Det går även bra att föreslå länkbyte om man önskar det.

Ni når mig på följande mailadress:

madame-edith@live.se

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar dej en skön och mysig fredag rara du .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Jag kommer ihåg att du skrev för ett tag sedan att du hade blivit erbjuden att blogga för någon tidning (eller något liknande, minns inte exakt) men du tackade nej för det kändes inte rätt. Jag som nybliven bloggare undrar hur man gör för att komma dit? Hur ska man gå tillväga om man skulle vilja blogga för någon och få lite betalt? Har du några tips?

  Jag tycker du har en varm och behaglig stämning inne på din blogg, det är mysigt att besöka dig.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Det viktigaste är att du har en mailadress synlig på din blogg.
  I mitt fall var det en bloggportal som ville att jag skulle blogga om mat/bak. De tog kontakt med mig. Men som sagt det var inte alls min grej, jag har ett syfte med bloggen men det är inte att hjälpa någon annan att dra in annonspengar även om jag får betalt för det.

  Nej jag vill ha friheten att skriva hur ofta jag vill och om vad jag vill utan några krav att leva upp till.

  Viktigt att tänka på om du blir kontaktad av företag som vill att du skriver om deras produkter. Det måste framkomma i texten att det är en annons annars är det vilseledande marknadsföring och inte tillåtet enligt svensk lag. Dessutom måste man ju ge staten sin del av pengarna de erbjuder och det är inte många företag som är villiga att ställa upp på sådant "krångel".

  Det bästa är ju i så fall att starta ett företag och sälja annonsplatser om du vill tjäna pengar på din blogg.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du för tipsen!

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Hej! Tack för ditt inlägg på min blogg. Jag gillar din och kommer nog komma tillbaka hit fler gånger.

  SvaraRadera