onsdag 6 februari 2013

Uppdrag granskning - Näthatet mot kvinnor

Sitter här framför datorn efter att ha tittat på kvällens avsnitt av uppdrag granskning som handlade om näthatet mot kvinnor.

Om ni klickar på länken ovan kan ni lyssna på några av våra mest kända mediaprofiler som läser upp hot och kränkningar som de tvingas att stå ut med samtidigt som polisen vänder dem ryggen.

Det är så fruktansvärt. Jag saknar ord!
Tyvärr är ju inte detta helt ovanligt i bloggvärlden heller.
Jag vet ett flertal bloggare som har fått hot och kränkningar mot både sig själva och familjen. Till och med kommentarer om att man har iaktagit vad personen i fråga har gjort under dagen i SITT HEM!

Har man kikat in genom fönstret då eller?

Nä, hoppas verkligen att kvällens Uppdrag granskning har fått någon av alla dem som håller på med detta att förstå vad det verkligen är som de håller på med. Detta är inte okej! 

6 kommentarer:

 1. Det ar verkligen inte ok och det ar skrammande att det tillats ga sa langt! Vad far dessa sjuka personer ut av det?? Och hade vi verkligen inte kommit langre i Sverige 2013? Jag blir verkligen morkradd!

  SvaraRadera
 2. Har sett programmet nu på förmiddagen och saknar ord även jag. Jag kan bara inte förstå hur man kan ta sig rätten att kränka någon på det sättet som sker. Man kan helt enkelt inte se dem man kränker som människor...

  Det är inte okej att bete sig så!

  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Ja fy sjutton! Vilka människor det finns där ute egentligen. Det måste vara riktigt sjuka människor.
  Ha det gott.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Det låter alldeles förfärligt! Att folk ens kan göra så är ju helt ofattbart. Kan bara hoppas att de förr eller senare åker fast.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ja vad hemskt! Jag läste om det i Aftonbladet idag. Så mycket konstiga människor det finns...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Nä usch verkligen inte okej. Kram Anette

  SvaraRadera