torsdag 1 augusti 2013

Bloggen rullar igång...

Ja som ni säkert märkt har det nu droppat in ett litet inlägg här på bloggen under dagen. 
Åh vad kul det är att blogga!! Skapa med bilder det är grejer det. Så nej bloggen är inte nedlagd den har bara haft ett sommaruppehåll.

Och nu börjar bloggandet lite sakta att rulla igång igen samtidigt som jag och familjen njuter av den sista sommarledigheten som vi har kvar. Inläggen kommer att publiceras med några dagars mellanrum nu under sommaren och sedan bli tätare under hösten.

Varmt välkomna alla nya och gamla besökare!

6 kommentarer:

 1. Då ser jag fram emot hösten

  SvaraRadera
 2. Vad skoj att du är igång igen =) Då ska jag kika in här mellan varven.
  Kram och ha en fin dag...

  SvaraRadera
 3. Förstår att det kliar i fingrarna dina. Blogga är verkligen en avkoppling men det är svårt att hinna med ibland under sommaren då man knappt vistas inomhus. Jag har valt att inte lägga in min blogg i mobilen för att få lite distans, inget sug fortfarande efter det.
  Däremot får jag väl lägga dina recept numera i spara lådan eftersom jag inte äter mjöl och socker längre. Jag måste börja någon stans...

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Det ser jag fram emot, det ska bli spännande. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt det ser jag fram emot .Ha en skön dag fina du .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Hej,
  tack för att du kommenterade inne hos mig! Och jag är otrolig glad att du tycker om mina bilder! Speciellt när jag ser din fantastiska blogg med underbara recept, fantastisk inredning och såååå fina bilder! Wow!
  Tack att du kikade in hos mig, så att jag hittade hit!
  Kram

  SvaraRadera