måndag 19 augusti 2013

Tre fakta om mig!* Det händer lite då och då att jag blir bjuden på bloggträff men eftersom jag är så dålig på att mingla tackar jag nej! Att stå på en scen och prata inför hundratals människor gör jag däremot utan problem.

* Jag har i hela mitt arbetsliv arbetat som avdelningsansvarig inom dagligvaruhandeln, just nu är jag föräldraledig med vår minsting och försöker att njuta av den här tiden så mycket det bara går.

*Jag är en slarvig perfektionist. Mitt skrivbord är stökigt, hallen är full med skor och tvätthögen svämmar över. Perfektionismen sitter i det jag skapar. När jag jobbar med en inredningslösning, fotoredigering eller något konstnärligt, ja då lämnar jag ingenting åt slumpen. 

Nästa måndag avslöjar jag tre fakta till...

7 kommentarer:

 1. kul att få lära känna dig bättre. Ha en bra måndags eftermiddag och kväll kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Så du bjuder inte bara på underbara recept, utan lite på dig själv också! Trevligt!
  Jag har lagt in dig på min blogglista idag, hoppas det är ok!
  M.E

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig fakta! Det där med att mingla stämmer även in på dig..är såå dålig :P
  Provade ditt recept på Fyriskaka. Den fick tummen upp av både mig och min sambos arbetskamrater :)
  Ha en fin start på veckan!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Kul att få veta lite mer om dig!
  Själv så älskar jag att mingla men har också en tvätthög som svämmar över och är nog också en perfektionist i den mån du beskriver, vilket är ganska jobbigt ibland faktiskt;)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Kul att läsa lite mer om dig.....Det där med att mingla skulle jag vilja gå en kurs i haha. kram Anette

  SvaraRadera
 6. Detsamma Sofia :) Tack söta Melody :)Sommarbo och vinterbo: Kul att fyriskakan blev god, ja mingla är inte min grej tur att det är fler som känner likadant känns ju som alla är mingelproffs nu för tiden ;)

  Sofi ja visst är det så, ibland är det jättegivande och man kan sitta i timmar med något speciellt och då är det riktigt roligt, MEN när inte tiden finns då är det jobbigt att släppa igenom sådant som man inte är helt nöjd med.
  Det konstiga är att jag har så olika beteende när det gäller olika saker för som sagt det finns massor av saker som jag inte alls är lika petig med.
  Och tur är väl det :)

  Anettan, ordnar du en kurs i det så lovar jag att komma. Kram!

  SvaraRadera
 7. Härligt att läsa mer om dej ! Har bakat lite mera bara så supegoda recept och enkla .Super .Ha det gott fina du :kramar Rita ♥

  SvaraRadera