måndag 2 september 2013

Hur kan bloggen bli bättre?

Idag klurar jag på hur jag kan göra bloggen bättre, för bättre kan den ju alltid bli.. eller hur.
Jag har en kategori som heter middagstips, där finns några recept att hitta men jag har ju som ni säkert märkt lagt mest energi på bakrecept. Nu funderar jag på om jag ska jobba mer med middagstips eller är det bakrecepten som ni läsare gillar bäst?

Snälla hjälp mig att svara på undersökningen i högerspalten, mina läsares åsikter är viktiga för mig.

Tack på förhand!

Ps. har ni något annat förslag på hur jag kan utveckla bloggen så lämna gärna en kommentar under detta inlägget, jag läser och ta till mig av allt ni skriver. Ds.

10 kommentarer:

 1. Jag gillar din blogg just för att du visar och delar med dig av alla härliga bakverk. Jag blir alltid så inspirerad över allt du gör och min egen lust att baka får sig en rejäl knuff :) men jag skulle tycka att det vore roligt med lite middagstips också.
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika, jag velar verkligen fram och tillbaka om jag ska köra med middagstips eller inte, vet att många gillar bakrecepten så kanske ska jag koncentrera mig mer på det. Lägger jag in fler middagstips så blir det ju mindre bakrecept, annars hinner jag inte med. Det ska bli spännande att se vad undersökningen visar. Tack för din åsikt :)

   Radera
 2. Jag bara ÄLSKAR din blogg ! Alla underbara och lätta och smarriga recept du delar med dej ! Men lite middagstipsskulle inte vara fel ! Ha en skön start på nya veckan fina du .Kram Rita

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Rita, du har verkligen varit en trogen läsare länge, det uppskattas ska du veta. Ja, tanken bakom bakrecepten är att de ska vara lättbakade, något som alla kan baka. Kanske ska jag köra med samma koncept vad det gäller middagstipsen, alltså att de ska var lättlagade. Festlig - Lättlagad mat! Jag följer undersökningen med spänning för få en bild av vad mina läsare vill ha :)

   Tack för din åsikt!

   Radera
 3. Hej! Jag hittade din blogg för ett tag sedan, följer den varje dag! Jag bara ääälskar din blogg, alla goda, lätta bakrecept inspirerar mig till max! Visst vore det kul med middagstips också men jag vill inte ha mindre bakrecept =) Tack för din fina blogg!
  Mvh Adéla

  SvaraRadera
 4. Jag älskar din blogg precis som den är! Middagstips tycker jag det finns överallt i tidningar och TV program!
  Dina bakrecept är ju både bra och vackra inlägg med underbara recept! När jag nu åkte till fjällen lämnade jag min receptbok hemma för jag visste ju att jag kunde hitta så mycket bra hos dig!
  Jag säger inte nej till middagstips, men inte på bekostnad av bakrecepten!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag skulle gärna ta del av några middagstips, gör inget om det innebär att det blir ngt färre baktips!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tycker din blogg är toppen med en massa smarriga bakrecept!:)
  Jag är ju en matälskare så jag skulle inte tacka nej till några (gärna enkla) middagstips:)
  Sen tycker ju jag att du har ett fantastiskt fint hem som jag gärna ser mer av;)

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att ni är så många som berättar vad ni tycker. Jag fortsätter att följa min lilla undersökning för att klura på hur jag ska gå vidare. Jag välkomnar naturligtvis fler att lämna en kommentar här också, det är så givande att få ta del av era åsikter :) Stort tack till alla som vill delta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undersökningen är helt och hållet anonym, alla är välkomna att vara med!

   Radera