tisdag 26 november 2013

Att blanda silver och guld

Jag fick frågan om vilken färg det är på ljuslyktorna som jag visade upp i ett tidigare inlägg. Eftersom jag hade tänt lyktorna på den bilden såg de lite lila ut, men det stämmer inte alls. Lyktorna är i silver, lite likt fattigmanssilver med en guldrand med stenar i. Jag gillar verkligen att blanda silver och guld, en del tycker att det är helt fel och passar sig inte alls men det var just den kombinationen som gjorde att jag fastnade för just de här lyktorna. Helt rätt om ni frågar mig!

2 kommentarer:

 1. Va kul att du skriver om detta! Jag är pensionär, har slutat tona mitt mörka hår som blev grått tidigt, eller rättare sagt nästan vitt. Som ung älskade jag guldsmycken, nu tycker jag bättre om silver eller vitt guld. Men då ligger ju mina guldsmycken där oanvända. Ibland har jag emellertid blandat och det kommer jag att göra i fortsättningen! Till en viss gräns!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst kan du blanda, personligt, fint och intressant. Jag älskar verkligen när man vågar gå mot normens trista regler. Då blir man en intressant person som jag vill veta mer om :D Dessutom är det ju riktigt snyggt! Kram på dig ♥

   Radera