måndag 11 november 2013

Fototips önskas

Hej allihop, då har vi en ny härlig vecka framför oss :) Idag har jag fullt upp, tandläkarbesök, utvecklingssamtal, dramalektion för tjejerna och innebandyträning för stora killen. Och när allt det är klart är det väl troligtvis kolsvart ute så idag får det bli ett bildlöst inlägg. 
Trist, jag vet, men jag tar verkligen inga fina kvällsbilder.

Hur gör ni andra bloggare när ni inte lyckas pricka in de ljusa timmarna under dagen för att kunna fota. Jag tar mer än gärna emot tips.

5 kommentarer:

 1. Jätte svårt att fotografera i dessa tider, inte roligt alls faktiskt. Men mitt på dagen, dom dagar som är någorlunda ljusa funkar det skapligt. Stativ är ett måste! Och gärna en självutlösare för bäst bilder, lite trixigt men det brukar vara värt det :)

  Kram L

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det där är supertrist, jag jobbar supernära där vi bor så ibland åker jag hem och tokfotograferar på lunchen om det är fint ljus...

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Tack för era tips, ja det enda är nog att fösöka pricka in de ljusa dagarna. Och stativet som jag inte använt på länge ska jag plocka fram bums!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömde ju skriva att jag håller tummarna för att det blir någon liten ljus timme idag, trots regn och rusk.. jag har nämligen kylen full av barnens favoritjulgodis som vi bakade igår och det vill man ju gärna fota innan det käkas up!!!

   Radera
 4. Usch nej, denna mörka tiden är verkligen inte bra för att fotografera i. VI brukar spara mat som blir över och fota den vid ett senare tillfälle då vi har tid under dagsljuset. Dessutom fotar vi gärna ingredienserna som ska användas i maten under tiden som det är ljust och använder den bilden istället för en på den färdiga rätten. Stativ underlättar absolut, och så vitt både under och vid sidan så det lilla ljuset som finns kan reflekteras:)

  SvaraRadera