fredag 8 november 2013

Jag är inte perfekt


Jag bytte precis profilbild på min facebooksida, sekunden efter jag laddat upp bilden får jag syn på alla väldigt vita och ovälkomna slingor. Med lite panik tänkte jag först ta bort bilden fortast möjligt!! Men varför det? Varför låtsas att allt är perfekt och felfritt och är det hela världen med lite vita slingor. Lite så tänkte jag när jag bestämde mig för att lägga upp bilden även här på bloggen. Jag är inte perfekt, är du?

Jag har skrivit i kommentarsfältet nedan till er som vill läsa, det blev en väldigt lååång kommentar...

Trevlig helg till er alla ♥

22 kommentarer:

  1. Perfekt!!! Nää verkligen inte :))) Tur du inte tog bort bilden, du är jättefin. En trevlig kväll / Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Absolut inte, långt ifrån.

    Men vi får ha en trevlig helg ändå!
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Hej !

    Det är inte heller det... helt vanlig tjej.
    Håller med Anna.
    Tur att du inte tig bort bilden för den var ju jätte fin !!!
    Du är så fin.
    Ha en fin helg !

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Det är i det operfekta som vi alla är unika! Du var jättefin på fotot:)

    Ha en härlig fredagskväll,

    Kramar Johanna

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Här har du en till som inte är perfekt, långt ifrån faktiskt:)
    Man kan ju bli lite förblindad här i bloggvärlden där allt verkar så perfekt. Samtidigt vet ju jag och de flesta andra att så inte är fallet;)
    Tycker du är jättevacker på bilden!

    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Bilden är fantastiskt fin! Och personligen tycker jag att det är hur fint som helst!!! :) Har precis fått mina egna "naturligt ljusa slingor" och tycker det jättefint. De syns kanske inte så mycket för andra men själv är jag medveten om dem.. haha! Love it!

    SvaraRadera
  8. Många betalar dyrt för att få ljusa slingor i håret...;-)
    / Lena

    SvaraRadera
  9. Bilden är kanonfin ! Tror ingen är perfekt .alla har sina fel och brister .Men härligt att du valde denna bilden den är kanonfin Ha en mysig kväll.Kramar Rita

    SvaraRadera
  10. Men tack snälla!!! De vita slingorna framträdde mer på bilden när jag la upp den på facebook, här på bloggen blev den lite bättre i alla fall. Men som sagt jag är verkligen inte perfekt, mitt hem är inte perfekt, jag lägger inte tusentals kronor på varken inredning eller kläder och vi äter falukorv och hämtpizza precis som alla andra, inte jämt men ibland. Jag vill verkligen att alla ska förstå att jag är som vem som helst, med gråa hår och rynkor i pannan.
    Jag har fått önskan om fler inredningsbilder här på bloggen och jag brinner verkligen för inredning, jag är ju till och med utbildad inom ämnet men när jag bloggar om inredning (som då är från mitt hem) är jag rädd för att jag ger mig själv en stämpel som ytlig. Och jag är verkligen inte det, jag gillar att skapa inredningsbilder men ibland önskar jag att jag kunde göra det någon annanstans än i mitt hem.

    Jag bor i ett litet samhälle och det är många som känner mig ytligt som besöker bloggen. Ni vet barnens kompisars föräldrar och gamla kunder som känner igen mig från min tid i en butik här i vårt lilla samhälle. Jag har skrivit det innan men skriver det igen, bloggen är något jag skapar med delar från mitt liv. När jag startade bloggen för snart 3 år sedan, så skulle jag aldrig låtit en bild med mina gråa hårstrån ligga ute på bloggen. Jag hade helt enkelt inte vågat det. Tänk om jag inte skulle leva upp till den bild som mina läsare hade fått av mig, usch skitjobbigt rent ut sagt att behöva tänka så och inte våga vara sig själv. Nu har det ju gått några år och jag har börjat våga lite mer :) Jag gissar att ni, mina läsare kommer att kika in till mig fler gånger trots att jag har lite grå hårstrån.

    Och vad det gäller inredningsbilder så kommer jag att lägga upp det också i fortsättningen men jag vill verkligen poängtera att bilderna som jag lägger upp är till för att inspirera och verkligen inte för att visa att jag är bättre än någon annan eller har det finare än någon annan för det har jag inte. Jag gillar bara att fota :)

    Trevlig kväll till er allihop nu ska jag titta på Idol med familjen.

    KRAM ♥

    SvaraRadera
  11. nej jisses jag tror inte nån är perfekt..inte jag i alla fall---men vadå man är ju som man är.. det är väl insidan som räknas..får vi hoppas.. jag har både rynkor o liiite grått hår..men det är ju så det är då man kommer opp i åldern. Tycker det ser bedrövligt ut med "gamla" människor som "skär sin hud" för att se bra ut..det är väl helt naturligt att va lite si och så...Och tackar för alla goda recept du delar med dej av..

    SvaraRadera
  12. Nä vem är perfekt och vem vill vara perfekt....inte jag....usch vad hemskt. Kram Anette

    SvaraRadera
  13. Jag tänker att om någon vore perfekt så vore det väldigt synd om denne arme människa. Vem vill vara med en som är perfekt? Vem orkar leva som perfekt?
    Tack å lov så är ingen det och det innebär att man slipper de hemska kraven att leva upp till
    Du är skitsnygg och bakar galet gott bröd. Idag har jag bakat bröd efter ditt recept och jag är jättenöjd!
    Ha en skön kväll med familjen. Nu ska jag strax kvarta in. En riktig bakdag kräver sin man :D
    kram
    Fia

    SvaraRadera
  14. Du är jättefin, det finns inga perfekta människor tack och lov ; ) kram Sofia

    SvaraRadera
  15. Vem orkar vara perfekt! Jättesnygg bild tycker jag som också älskar dina inredningsbilder!

    Ha en fin helg! //Kram Jenny

    SvaraRadera
  16. Jättefin bild på söta dig! Finns nog ingen som är "perfekt" alla har vi något vi tycker mindre och bättre om :-)) Ha en toppenfin helg! Kramis Paula

    SvaraRadera
  17. jätte fin bild, tack och lov är vi inte perfekta då hade livet nog varit bra tråkigt. Ha en fin helg. Kram

    SvaraRadera
  18. Men hallå! Du är ju faktiskt bland det sötaste jag vet ;-) du är ju jättefin och de där ljusa slingorna gör dig bara till en unik, vacker tjej! Visst är det ju så att man inte är helt perfekt, ja HERRREEEGUUUD om du skulle se mig i morgonrocken på morgonen, då skulle du inte tro att det är samma person! Och jag har det heller inte så perfekt som många tycks tro, men jag älskar att fota och ser till att det blir just de där "rätta" vinklarna och lägger inte ut när det är som mest stök och bök, för JO! det är det minsann hemma hos oss också. Men alltid retar det någon och ja, då får det väl göra det då.
    Oj, nu blev det ett långt inlägg men jag vill egentligen bara säga att jag älskar din blogg och du har fått mig att börja BAKA igen! Har verkligen inte gillat det förut, misslyckades jämt...
    KRAM!
    Judita

    SvaraRadera
  19. Det var en jättefin kommentar! Och Judita har helt rätt i det hon skriver. Du är både söt och helt unik. Just för att DU är DU.

    Kram!
    Må så gott!

    SvaraRadera
  20. åh älskar att du visar ärligt och på riktigt. vi vet ju alla hur mycket det fejkas här i blogg världen ändå. vacker är du!!! ta hand om dig och stå på dig, helt rätt gjort. KRAM

    SvaraRadera
  21. Jag tror det är våra imperfektioner som gör oss hela! Du är fin!

    SvaraRadera
  22. Oj höll på att missa de sista kommentarerna i detta inlägget. TACK för allt fint ni skriver. KRAM

    SvaraRadera