Kakan som jag bakade igår var den saftiga och lättbakade saffranskakan som jag har visat här på bloggen innan. Denna gången bakade jag kakan i en smord springform, Ø 25 cm. När kakan svalnat så pudrade jag rikligt med florsocker över, då ser det så där snöigt och fint ut. Jag har testat att baka flera mjuka saffrankakor och jag kan lova att det här är verkligen en av de allra saftigaste. Receptet hittar du HÄR >>
jag älskar saffrans bullar...mumsigt!!!
SvaraRaderaBra recept!
Trevlig advents helg!
Kram bia
Allt med saffran är så himla gott och jag ska till frissan nästa vecka då det börjar komma vita strimmor lite överallt... Finns inga perfekt människor!
SvaraRaderaKramar
Petronella
Ååå så gott det ser ut!!
SvaraRaderaÖnskar dig en finfin adventshelg
Kram Lollo
Tack snälla Edit för den fantastiska blogg du har! Jag verkligen ÄLSKAR den! Sååå fantastiska, inspirerande och välskrivna recept och välformulerat språk är man inte bortskämd med nu för tiden. I dag ska det bli saffranskakebak i mitt kök hälsar Agneta
SvaraRaderaTACK!!!!!! Åh vad glad jag blir :D Det är så roligt att få höra vad ni tycker, under de tre åren som jag bloggat nu har jag övat på att fota, övat på att skriva recept, övat på att analysera vilket behov jag kan fylla hos mina läsare och jag tycker bara att det blir roligare och roligare hela tiden. Idag har jag bloggen som en hobby men min minsta kille har blivit stor och det har blivit dags för mig att välja att satsa eller att lägga ner bloggen. Sista tiden har jag fått ett sådant otroligt gensvar från mina läsare så jag ser att jag har möjligheter att satsa på mitt bloggande, i April nästa år kommer bloggen Madame Edith att ingå i en företagssatsning som jag arbetar med och då hoppas jag att kunna göra bloggen ännu bättre och med fler inlägg än vad jag har möjlighet till idag. Jag är grymt taggad inför detta och längtar verkligen tills allt drar igång. Tack för att du och andra läsare peppar mig med era fina kommentarer, utan dem hade jag aldrig vågat att satsa. KRAM
Radera