onsdag 5 februari 2014

3636 kommentarer


Idag laddar vi för ett nytt recept här på bloggen. Degen står på jäsning och min lille kompis i köket vill gärna hjälpa till :) Jag kikade lite på kommentarerna i mina gamla inlägg och upptäckte att jag missat att svara på massor av kommentarer, jag ber verkligen om ursäkt för detta. Jag har helt enkelt missat det. Totalt har jag haft 3636 kommentarer på bloggen, galet mycket, eller hur!! En del har hamnat i skräpposten i min mail, en del har hamnat på en annan mail med annan mailadress som är kopplad till ett googlekontot som jag hade när jag började blogga. Är det någon som väntar på att jag ska svara på en fråga, kontakta mig i så fall på min mail madame-edith@live.se Jag tar gärna emot frågor!
För att vara säker på att få svar på en fråga som ställs här i bloggen, lämna kommentaren i senast publicerade inlägget så att jag inte missar det. 

7 kommentarer:

 1. Vilken lycka att få hjälpa sin mamma i köket!
  Linda

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild med ansiktuttrycket i bakmaskinen.....Önskar er en fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vilken söt liten hjälpreda! Inte lätt att hinna svara på alla´s frågor.
  Bakas mycket hemma hos er ;) kram Suss

  SvaraRadera
 5. Hej går i valet och kval om jag skall köpa en kitchen aid eller någon annan . Gillar du din, och vad använder du den till, är det något du saknar som du inte tycker den fungerar till? Har du även någon större bakmaskin? Tacksam för svar eller om någon annan vill ge synpunkt är jag glad för. Hälsning Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva, jag är jättenöjd med vår Kitchen aid, vi fick våran i bröllopspresent för 8 år sedan och den fungerar fortfarande lika bra. Jag använder den alltid när jag bakar bröd, så smidig, troligtvis därför som jag bakar så mycket bröd. Det känns inte som särskilt mycket arbete alls faktiskt, maskinen gör ju grovjobbet. Jag funderar på att kompletera med en rivinsats till den också, finns massor av kul tillbehör. Jag tycker absolut att du ska slå till på en :)

   Radera
 6. vilken duktig bagare du är

  SvaraRadera