onsdag 26 februari 2014

Nya koppar
Igår tog jag med mig de stora barnen på bio, vi såg filmen Hallåhallå. Den var helt okej men inte mer än så tycker jag. På vägen hem svängde vi in till Ica Maxi, vi skulle bara handla det absolut nödvändigaste och hem kom vi med de här kopparna. Det var väl en nödvändig grej :) Hur som helst så är jag jättenöjd med mitt köp, precis den här färgen har jag snöat in mig rejält på här hemma sista tiden. Den passar verkligen perfekt in här hos oss där basen är ljus, med svarta och trädetaljer. Kopparna har en gummiring på mitten och ligger väldigt skönt i handen. Och så är de ju stapelbara som Ludwig var snabb med att upptäcka :)
Alla tips på produkter som jag skriver om här på bloggen gör jag för att jag gillar dem. Att jag skriver var jag köpt dem beror på att det finns ett intresse hos mina läsare att få veta var man kan köpa dem. 

4 kommentarer:

 1. Ooops!! Såg precis den inte så bildsköna randen bredvid fönstret, det är fogmassa som börjat lysa igenom färgen, dags att ta fram målarpenslen snart igen är jag rädd för..

  SvaraRadera
 2. Men jösses vilka underbara koppar, VILL HA!!!! Hoppas att de kommer även till vårt lokala ICA Supermarket;)

  SvaraRadera
 3. Underbara muggar i både färg och användningsområde! Bygga torn är ju alltid spännande!
  Kram M.E

  SvaraRadera