Köttfärsbiffar fyllda med creme bonjour kantarell - Fantastiskt gott
Receptet ger 8 st biffar (Tips! Provstek lite köttfärssmet för att få rätt mängd salt)
Recept
600 g blandfärs
1 ägg
1 dl havregryn
1,5 dl mjölk
3 msk mixad gul lök
2 krm vitpeppar
3 msk mixad gul lök
2 krm vitpeppar
Knappt 0,5 msk salt
100 g creme bonjour kantarell
Gör så här:
Blanda ihop allt utom blandfärs och creme bonjour
Låt svälla i 10 min. Blanda ihop med blandfärsen
Låt svälla i 10 min. Blanda ihop med blandfärsen
Arbeta ut hälften av smeten till 8 st tunna biffar
Fördela ut en klick creme bonjour på biffarna.
Arbeta ut 8 st biffar till. Lägg som lock över varje biff.
Tryck till kanterna runt om så att det blir tätt.
___________________________________________________
Fler recept med köttfärs hittar du HÄR >>
__________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
__________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Vilken fantastisk blogg du har o vilka recept!! Kollar in ganska ofta o alltid hittar man nåt "matnyttigt".
SvaraRadera:o) /Eva
Vad kul, tack!!
RaderaJag fick en fråga vad man kan äta till biffarna. Så här kommer lite förslag: Stuvade makaroner eller krämig potatisgratäng. Råstekt potatis eller klyftpotatis med coleslaw. Det är även gott med ugnsvarma tomater som tillbehör.
SvaraRaderaJättegott! Hade haft en creme bonjour kantarell i frysen länge och visste inte vad jag skulle använda den till. Så gott!
SvaraRaderaVad bra att du fick användning för den :)
RaderaGoda, saftiga och lättgjorda biffar.
SvaraRadera