onsdag 28 maj 2014

Goda bullar

Vad kul att det är så många som ska testa att baka jordgubbsscheesecaken :) Den blir ganska hög så tänk på att ta fram den i god tid innan servering så att den hinner tina. På kalaset bjöd vi även på nybakade bullar men inga vanliga kanelbullar utan mycket godare bullar med vaniljfyllning. Första gången som jag smakade på vaniljbullar var när äldsta dottern kom hem med nybakat från hemkunskapen. Mums vad goda de var och eftersom jag inte fick med något recept så har jag nu själv testat fram en egen variant av vaniljbullar. Lika goda dem :) Kommer på bloggen snart!

2 kommentarer:

  1. Din cheesecake ser läcker ut. Här i Wales kan man köpa cheescake överallt, med väldigt varierande kvalité. Men att göra sin egen blir ännu bättre. Idag är det ju helgdag i Sverige, men inte här i Wales. Här det en vanlig, regnig torsdag. Ha en fin helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad kul med en hälsning från Wales :) Här har det varit riktigt fint väder idag, fantastiskt skönt! Jag gillar verkligen cheesecake, lagom svårt att baka tycker jag och gott!! Trevlig helg till dig med :)

      Radera