torsdag 1 maj 2014

Räkröra till baguette och bakad potatis

Recept - Räkröra med ägg
Receptet räcker till ungefär 2 st bakpotatisar.
Tips! Receptet på baguetterna på bilden hittar du HÄR

500 g räkor med skal
4 kokta ägg
1,5 dl creme fraiche, 34%
3 msk majonäs
2 tsk fransk senap
½ dl hackad dill
Pressad citron
Salt/vitpeppar

Skala räkorna och äggen.
Dela ev. räkorna på mitten och tärna äggen.
Vispa creme fraiche så den tjocknar. ca 5 min
Blanda i majonäs, senap och den hackade dillen.
Smaka av med färskpressad citron, salt och peppar.

Låt stå svalt innan servering.
_____________________________________________________
Fler recept på röror och kalla såser hittar du HÄR >>
Fler recept med skaldjur hittar du HÄR >>
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar