Kassler i champinjonsås
Stuvningen tunnas ut i ugnen och blir såskonsistens - Mycket gott! (4 port)
Recept
Champinjonstuvning
Stuvningen tunnas ut i ugnen och blir såskonsistens - Mycket gott! (4 port)
Recept
Champinjonstuvning
500 g kassler
1 bukett broccoli, ca 250 g
Tomater
Riven ost
Gör så här:
Gör stuvningen och låt den stå och tjockna en stund
(receptet i länken ovan är lagom mängd till detta receptet)
Putsa och skär kasslern i skivor
Skölj och dela broccolin i bitar
Lägg kassler och broccoli i ugnsform. Häll på stuvning
Toppa med valfri mängd skivade tomater och riven ost
Tillaga mitt i ugnen i 225° i ca 20 min
Tillaga mitt i ugnen i 225° i ca 20 min
Servera med tex. kokt potatis
___________________________________
Fler recept med kassler hittar du HÄR >>
___________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
___________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar