tisdag 16 december 2014

Idag fyller jag år!

Idag fyller jag 38 år, jag skäms inte ett endaste dugg för min ålder och kanske var det någon som hade funderat på hur gammal jag är :) Så nu vet ni det. 38 år och jag har uppfyllt i stort sett allt jag verkligen drömt om i livet. Många barn, jag har ju fem stycken. Stort hus som jag kan forma helt och hållet efter mina egna idéer. En snäll man som hjälper mig att förverkliga alla idéer och står ut med mig och alla mina planer. Jag är en social men introvert människa som värderar egentid väldigt högt, det är då jag får alla mina idéer. I mitt fall betyder introvert inte att jag är blyg. Tvärtom tror jag att många upplever mig som väldigt oblyg men jag pratar hellre inför människor än med människor. Med undantag av dem som står mig nära, de pratar jag ju så klart gärna med. Och det är när jag är med dem som jag kallar mig social. För fikamys med nära och kära det tycker jag är väldigt trevligt och då sitter jag gärna i timmar och pratar. En annan dröm som jag uppfyllt i livet är mitt företagande, jag är så sjukt nöjd och glad att jag vågade ta steget och starta upp mitt företag. En riktig utmaning som stundtals fått mig att fälla en och annan tår men som känns så rätt för mig.
I framtiden hoppas jag på att kunna resa lite mer, barnen har ju blivit större och därmed blir det lättare att vara på resande fot. Så det hoppas jag på och ser jag fram emot.
Den fina prickiga kakburken på bilden fick jag av barnen idag, den ska jag snart fylla med något gott :)

9 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen och till att du vågade!
  /Freja

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt fin dag!

  SvaraRadera
 3. Hipp hurra för en toppentjej som du!
  Alltid kul med nya recept som delar med dej av.
  Hoppas att du har en toppendag tillsammans med dina o kära.
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis duktiga du ,och en trevlig jul,hälsn,andra sidan potten

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS på din födelsedag!
  Hoppas du haft en underbar dag!
  Stor kram M.E

  SvaraRadera
 6. GRATTIS i massor på din dag fina DU
  Hoppas att du har blivit firad ordentligt :)
  Kram Catarina A

  SvaraRadera
 7. Tusen tusen tack för era grattishälsningar ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 8. Grattis i efterskott. Själv så fyllde jag i lördags. Kanske är fler skyttar än vi som är socialt introverta?? Tack för en fin blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Och grattis till dig med :D Jamen du, det tycker jag vi bestämmer att det är ett typiskt skyttdrag. Det låter bra! Jag är helt säker på att det finns fler som oss men det är ju de extroverta som hörs och syns mest i samhället så det kan lätt bli att man känner sig annorlunda och ensam när man har starka introverta drag. Alla har ju drag av båda sidorna, både extroverta och introverta sidor men man har oftast starkare drag åt något av hållen. Jag gissar att de som har starkt drag åt det extroverta hållet tror att introverta människor mår dåligt av sin situation men så behöver det ju inte alls vara. Tvärtom, en introvert person mår ju som allra bäst när hen får lov att vara det. Och att vara introvert betyder ju inte alls att man inte tycker om människor men egentiden är viktig. Och vännerna väljer man med omsorg.

   Tack för din kommentar och mitt svar skenade visst iväg :)

   Radera