måndag 27 april 2015

Laxfile i krämig citronsås

Laxfile i krämig citronsås. Idag blev det en gammal goding här från bloggen till middag. Efter att ha gjort citronglasstårtan fick jag ett par citroner över och idag fick de göra några laxfiléerna sällskap i en krämig sås. Åh det är ju så gott! Har någon av er lagat denna laxrätten? Det vore så kul att höra om ni tycker lika mycket om den som jag gör? Receptet hittar ni HÄR >>
Det jag skrev om i fredags som gjorde mig så rasande arg (läs HÄR >>) är jag fortfarande lika upprörd över. Jag kan tyvärr inte skriva mer om det här på bloggen eftersom den som ligger bakom den falska bloggen uppenbarligen är här inne ganska ofta. Genom att i högersplaten välja vilket språk man vill läsa på så kan ju precis alla ta del av den information som jag skriver. Självklart vill jag ha kvar den möjligheten men i det här fallet kan det vara till min nackdel. Vill ni hjälpa mig att lösa detta så hör gärna av er på min mail madame-edith@live.se Tack!

4 kommentarer:

 1. Denna laxrätt är ju jättegod så den kommer att göra succe till sommaren sen när färskpotatisen kommer. Har även delat mej av detta recept till svärfar som är själv och han som jag gillar enkla recept.
  Ha en fortsatt bra tisdag // synd bara att du inte närmare för då skulle jag bjuda dej på fika.
  Kram Barbro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Barbro, hälsa så gott till svärfar!

   Radera
 2. Måste jag prova. Där vi bor har jag svårt att hitta annan fisk än lax, som vi tycker är god. Därför kan vi behöva lite nya recept att prova för variations skull :) Tack!
  Anna-Karin S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för ditt mail Anna-Karin. Du har nu ett långt svar i din inbox från mig :D

   KRAM

   Radera