Snabbt - Gott - Enkelt
OBS! Börja med att koka 6 portioner spaghetti
OBS! Börja med att koka 6 portioner spaghetti
Recept
Ca 2 dl champinjoner
1,5 dl vispgrädde
1,5 dl vatten
2 dl creme fraiche, 34%
1 fiskbuljongtärning
Ca ½ pressad citron
Ca ½ pressad citron
salt/vitpeppar
500 g laxfiléer, tex 4 portionsbitar
Gör så här:
Dela och bryn champinjoner i en klick smör.
Häll på grädde & vatten. Lägg i buljongtärningen och låt smälta.
Rör ner creme fraiche. Smaka av med citron/salt/vitpeppar.
Skär eller klipp laxfiléerna i tärningar. Lägg i tärningarna i såsen.
Lägg på lock. Låt småputtra på medelvärme ca 5 min.
Lägg på lock. Låt småputtra på medelvärme ca 5 min.
(när laxen är ljusrosa in till mitten är det klart)
Blanda laxsåsen med den kokta spaghettin.
Lägg upp på ett stort fat och strö ev. över hackad dill.
*Få fler tips om enkla recept - Följ Madame Edith på facebook HÄR >>
Instagram @madameedithblogg HÄR >>
______________________________________________________
Fler recept med lax hittar du HÄR >>
Fler pastarecept hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Lägg upp på ett stort fat och strö ev. över hackad dill.
*Få fler tips om enkla recept - Följ Madame Edith på facebook HÄR >>
Instagram @madameedithblogg HÄR >>
______________________________________________________
Fler recept med lax hittar du HÄR >>
Fler pastarecept hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Tack! : )
SvaraRadera