måndag 11 maj 2015

Att resa med många barn

Ja vi är ju en stor familj som är ute och reser, inte helt lätt alla gånger och inte alldeles plånboksvänligt heller men det går. Det gäller bara att planera. Denna gången stannar vi i två veckor, sista veckan har vi all inclusive och den här första veckan lagar vi den mesta maten i vår lägenhet. Det är svårt att få ihop något av det utbudet som finns i "supermarkets" som de små matbutikerna i turistorterna kallas men med lite fantasi och kryddor går det bra :)
Ett resturangbesök hade vi planerat in under första veckan, det gjorde vi dagen efter vi kom hit. Och kan ni gissa vad personlen på restaurangen hade pyntat min tallrik med? Jo en tomat med två tunna kex instuckna i sig som skulle likna en kackerlacka!! I say no more! 

4 kommentarer:

 1. Ska också till Gran Canaria, var är ni? Hoppas ni gillar all inclusive, ha en fortsatt solig och bra vecka. Saknar dina recept.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ewa, då kommer du säkert få riktigt soligt och fint :D Vi är på området Bahia Feliz.

   Radera
 2. Vilken spännande blogg med massor av recept men det där med kackerlacke dekoration var väl typiskt osmakligt. Blää...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst var det äckligt, tappade rent av matlusten :( Samtidigt som jag får in kackerlackstomaten ser jag en bamsekackerlacka krypa på väggen bredvid oss. Usch!

   Radera