lördag 9 maj 2015

En hälsning från Gran Canaria

Hej allihop! Jag hade önskat att det kunde fått bli ett inlägg med bild idag men tyvärr får ni hålla tillgodo med ett par skrivna rader från mig istället. Jag och familjen befinner oss just nu på Gran Canaria, här är det helt fantastiskt skönt med soligt och fint väder. På hotellet där vi bor finns Bamse och hans vänner och hur mycket som helst för barnen att göra. Det är värt mycket tycker jag, när barnen har något att göra så blir det mer semester för oss vuxna. Gran Canaria är verkligen paradiset, på dagtid! Men på natten vill jag åka hem till Sverige bums. Det är kackerlackorna som får mig att längta hem, de där små och (i mina ögon) stora läskiga djuren som stadigt dyker upp varje kväll. Oftast ser man dem ute men denna gången har vi haft påhälsning av dem i en av lägenheterna vi bor i. Fy så vidrigt, tur att vi slipper dem hemma. Tips, tips, tips och gärna ännu mer tips på hur man kan hålla dem borta vore välkommet. 
Nu när jag har fått igång internet här nere så ska jag försöka ge er lite roligare inlägg med bilder framöver. Hoppas att ni tycker att det är okej att jag avviker tillfälligt från bloggens tema och bjuder på lite semesterbilder istället. Ha det så gott, så ses vi snart igen.

2 kommentarer:

 1. Vi hade lyset på i köket på nätterna, när vi var på Gran Canaria (Bahia Feliz) Hade hört/läst det tipset någonstans. De hade tydligen en tendens att komma via avloppet eller nåt sådant. Och ljuset skulle avskräcka dem. Funkade kanske för vi såga bara en kackerlacka, under en soptunna vid poolen. *bläää*

  Ha en skön semester!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här kör vi också med tända lampor, till och med i sovrummet. Vi är också på området Bahia Feliz, den delen längst ner mot havet som kallas Playa Feliz. Superfint och trevligt här men rackans trist med kackerlackorna. Tror det beror lite på när på året man är här, tidigare har vi åkt under vintern och tidigt på våren, det har funnits kackerlackor då också men det är mycket mer nu när vi är här i maj. Och så har vi markterass, säkert mer då också även om de kan flyga som personlen berättat för oss.

   Jodå, vi har det toppen om man bortser från kackerlacksnojan som jag har :P
   Kanonväder med klarblå himmel varje dag, helt fantastiskt.

   Radera