söndag 10 maj 2015

God morgon från Gran Canaria

Godmorgon från Gran Canaria. Här är klockan strax efter nio, man drar klockan en timme bakåt från vår tid hemma i Sverige. Härligt väder idag med och natten har gått bra, gissar att det starka medlet som ungefär hela våra lägenheter är indränkta med har hållt de små (stora) djuren borta. Inte alls kul med så starka kemikalier men hellre det. 
Nu blir det frukost i solen och sedan ska Melwin gå och lära sig break dance, han är en riktigt rörlig och smidig kille som gillar att använda hela kroppen. Hemma står han på händer och älskar att göra volter så break dance passar nog honom bra. Ikväll blir det uppvisning för alla föräldrar på stora scenen :) Det kommer bli spännande. På bilden är det Ludwig som ni ser och personalen från hotellet. 

4 kommentarer:

 1. Kackerlackor är inte kul! Där vi bor finns det mängder av dem och de är STORA, blä! Har inte hittat något bra knep att hålla dem något sånär i schack mer än med kemikalier. Verkar tyvärr vara det som gäller.
  Hoppas ni slipper dem i lägenheten nu och kan njuta av er vecka i sol och värme!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna-Karin :)
   Då är det bara att spruta vidare, usch! Jag har varit här på Gran Canaria flera gånger tidigare och det är samma visa varje gång. Ändå längtar jag tillbaka hit när jag kommit hem. Hoppas att du också slipper dem, när du skriver stora får jag en väldigt läskig bild framför mig, hua. Kram!

   Radera
 2. Men vad kul med semester! Och tack för att du bjussar på bilder och text från ert äventyr! Det är alltid lika välkommet här hemma i regnet.
  /Freja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag har ingen koll alls på vädret där hemma. Regn låter ju inte så kul, hoppas att det regnat klart tills vi kommer hem igen :D Kram!

   Radera