lördag 22 augusti 2015

Följ mig på Instagram

Kommer ni ihåg när jag kände mig allmänt förvirrad runt allt som gällde Instagram. Om inte så kan ni läsa HÄR >> HÄR >> HÄR >> Jag är ungefär alltid sist med det senaste inom teknikvärlden. Jag skäms! Men så är det och ändå använder jag tekniken kanske lite mer än många andra just här genom bloggen. Hur som helst så tycker jag nu att Instagram är riktigt roligt och jag skulle bli jätteglad om ni ville hänga med mig även där :) Mitt användarnamn står i det blå fältet längst upp på bilden. 
Ibland använder jag Instagram för att visa vad som komma skall här på bloggen, en liten tjuvtitt.. Jag talar även om när jag lagt upp något recept som jag tycker har det där lilla extra. Och bilder på mig själv dyker oftare upp på Instagram än här på bloggen, det är så mycket enklare att knäppa av en selfie med mobilen än att plocka fram systemkameran och stativet. 
Så det vore jätteroligt om min lilla skara av följare kunde växa och bli ännu fler, tidigare stötte jag på en del otrevligheter på Instagram men det har verkligen vänt. Nu känner jag att jag får väldigt stor och trevlig respons på det jag lägger upp och det tycker jag är så kul, jag önskar verkligen att jag kunde få lika många engagerade läsare här på bloggen, förlåt för att jag tjatar om detta, att jag tjatar beror på att jag är jättenyfiken på er läsare och jag önskar så att jag kunde få lära känna er lite mer. Några stycken av er har ju hört av sig via mail till mig och det ska ni veta uppskattar jag otroligt mycket. Det blir liksom dagens höjdpunkt när det dimper ner ett spännande mail från någon av er läsare, så stort tack till er som tagit er tid till det. Så snällt. Nu önskar jag er alla godnatt ♥

4 kommentarer:

 1. Tack för dom fantastiska recepten som du tipsade mig om. Vi hade gäster i går och det blev underbart gott och lyckat.

  http://wiper.bloggplatsen.se/2015/08/23/11165308-kyklinggratang-jappmousse-och-trevligt-sallskap/


  Jag har inte Instagram för jag har inte orkat med mer än blogg och fb. Fast man blir ju sugen på att gå in där och registrera sig så man får ta del av allt. Jag skall fundera på saken. Vad fint du skriver och jag har fastnat för din blogg och är inte längre rädd att testa nåt nytt. Min man är bättre än mig på matlagning men vi brukar hjälpas åt.

  Ha en skön söndag
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul att det blev så lyckat :D Tack för att du berättade.
   Jag är lite osäker men jag tror att du kan se mina bilder på Instagram utan att ha ett konto om du trycker på bilden i högersplaten. Det står följ på Instagram över bilden.

   Önskar dig en fin dag! KRAM

   Radera
 2. Det låter bra. Får nog ändå skaffa mig ett Instagramkonto så man kan följa med i svängarna

  Ha en fin dag själv
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tog tid innan jag skaffade Instagram också, tänkte som dig att jag var nöjd bloggen och facebook men nu när jag har startat upp ett konto tycker jag att det är riktigt kul :D

   Radera