Moussen blir mäktig så gör inte för stora portioner (ca 6 st)
Recept
4 dl vispgrädde
200 g mjölkchoklad med daim, tex marabou
Gör så här:
Värm upp grädden riktigt het i en kastrull. Rör.
Drag kastrullen åt sidan. Bryt chokladen i bitar.
Låt chokladen smälta i den varma grädden. Rör.
Ställ in i kylen i minst 6 timmar, eller längre, tex under natten.
Vispa med elvisp chokladgrädden till önskad konsistens.
Fördela ut i portionsglas
( Servera som de är eller toppa med hackad daim och färska hallon )
( Servera som de är eller toppa med hackad daim och färska hallon )
________________________________
_________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar