fredag 1 januari 2016

Fläskfilé, depression och Gott Nytt År

God fortsättning på det nya året :D Jag känner mig riktigt taggad och redo för att fylla på med nya recept här på bloggen, nytt år, nya krafter och nya idéer. Ni som följer mig här på bloggen vet ju att jag har haft en tuff höst med en rejäl höstdepression. Värsta någonsin. Men jag mår faktiskt mycket bättre nu. Mer än så vill jag inte skriva om det för jag vill inte att det ska bli en deppig stämning här inne, här vill jag att både ni och jag ska känna att det är roligt att vara. Bloggen är inte min dagbok, den är till för er läsare.

Som jag skrev innan så börjar mitt huvud fyllas av idéer, det är helt klart ett friskhetstecken när det gäller mig. Ju fler idéer som ploppar upp i huvudet desto bättre mår jag. Jag har med hjälp av min syster bollat en hel del och kommit fram till flera saker som jag vill göra. Det känns riktigt kul. Nu under vintern är det rackans knepigt att fota, det är bara några få timmar mitt på dagen som funkar om man vill ha krispigt vitt ljus i bilderna. Så som lösning får det bli ljus från ett stearinljus för att inte bilderna ska bli alldeles mörka och grå, det får duga. Det är förresten mitt nyårslöfte för i år. Ha roligt och strunta i att sträva efter perfektion. Jag är helt säker på att vi alla mår bättre av att tänka så, sänka kraven och leva lite mer helt enkelt. 
Imorgon ska ni få receptet på fläskfilén på bilden, nu ska jag kolla på film med barnen. Ha det bäst ♥

3 kommentarer:

 1. Önskar dej och din familj allt gott för 2016 , och tusen tack för alla goda recept du vill du med dej:)
  Fläskfilen ser riktigt smarriga ut.

  SvaraRadera
 2. Vill önska dej o dina nära ett gott 2016.
  Samt tacka dej för alla goda recept som du delar med dej av.Dom är ju enkla o det är ju bra sen har man det mesta hemma så man behöver inte handla så mycket.
  Sen blir ju extra glad när du svarar om man undrar över något.
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 3. Jag vet hur det känns. Tur att man kommer igenom såna perioder. Tack för alla bra och goda recept du bjudit på under året som gått

  God fortsättning på 2016
  Kram

  SvaraRadera