lördag 9 januari 2016

Vinterbilder på hembygdsparken


Vår äldsta dotter har över jullovet arbetat med en skoluppgift. Hon går en kreativ utbildning där fotografering är en av kurserna. Idag på förmiddagen var hon ute och fotade till uppgiften och jag passade på att följa med henne och knäppa av några bilder jag med.
Bredvid vårt hus har vi en väldigt vacker miljö. Hembygdsparken. Om vi går ett par meter utanför våran gård så är vi här inne. Både stora och små röda stugor med vita knutar och detta vinterlandskapet, så vackert. Jag är jättedålig på att ta med mig kameran när jag är ute, jag är inte en bloggare som springer runt med kameran över allt. Jag glömmer den nästan jämt. En usel bloggare på just den punkten men jag tycker verkligen att det är kul de gånger som jag kommer ihåg att ta med mig kameran. Om ni tycker att det är roligt med lite inslag likt detta, bland alla mina recept så kan jag skärpa mig och ta med mig kameran ut lite oftare. Självklart kommer huvudtemat vara mina recept men kanske är det kul att variera med lite annat ibland? Eller vad tycker ni?

3 kommentarer:

 1. Jättefin bild där vintern kommer till sin rätt och det syns att du är konstnärlig för du har fått så bra vinkel på bilden. Man gör det man vill och tycker är kul. Det är många saker jag inte ger mig på utan gör det som jag tycker är roligt, man kan inte gör allt och jag gillar att du har så många bra recept som du presenterat presenterat så bra. Fota när du känner för det

  Ha en skön söndag
  Hälsning
  Malin

  SvaraRadera
 2. Ojojoj tusen tack Malin, vad glad jag blir ♥

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att läsa om dig och vad du gör hemma men det är så ytterst sällan det dyker upp nuförtiden.
  Jag vill gärna läsa mer om hur det ser ut där du bor eftersom det blir som en liten "resa" Jag själv kommer ju med största sannolikhet aldrig få se varenda bit av sverige, då är det roligt att läsa om andras upplevelser och platser :-)

  SvaraRadera