fredag 29 april 2016

Hemlighetsfulla läsare

Godmorgon och välkommen härliga fredag. Tilde är redo för en cykelrunda med klassen idag, en typ av idrottsdag. Hoppas att de slipper att få regn på sig när de är ute och cyklar, det blir ju så mycket roligare då. Vi har lite mörka regnmoln på himlen samtidigt som solen kikar fram. Hoppas att solen vinner.
Fanny har också trampat iväg till skolan nu för att ha en alldeles vanlig skoldag. En vanlig men lite roligare dag i skolan nu när det snart är helg. Helgen är viktig och behöver inte vara helt uppbokad tycker jag, hellre tid för att slappa och ladda inför nästa vecka. Ta allt i ett lite lugnare tempo och få bort den stress och alla krav som det är när man går i skolan. 
Jag tänker att jag kan lägga in vardagsbilder lite då och då så att det slipper bli så tyst här på bloggen mellan mina receptinlägg. Ett receptinlägg kräver mycket tid och planering och det kan då kännas lite tyst. Medan jag planerar och bakar och lagar, fotar och redigerar så kanske ni vill att jag visar något annat? Eller ser ni bloggen som en typ av kokbok där vardagsinlägg känns helt onödigt? Halkar ni in här via google eller kikar ni in till mig varje dag? Det där är väldigt svårt för mig att veta. För ni är verkligen hemlighetsfulla. Jag önskar att jag kunde få mer kontakt med er. Kommentera mera. Puss på er! 

10 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag ser inte din blogg som en kokbok. Jag vill jättegärna se mer inlägg från din vardag och dina tankar som saker och ting;) Jag följer dig på bloglovin så dina nya inlägg visas i mitt flöde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Veronica :D Vad bra att få kontakt med dig då jag har en fundering om bloglovin som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Jag har pinsamt dålig koll på bloglovin... jag använder bloggen på ett lite annorlunda sätt mot många andra bloggare. Jag publicerar mitt receptarkiv för hand istället för att använda kategorier. Det betyder att de sidor som jag med länkar samlar tex. alla kycklingrecept på eller alla kladdkaksrecept på måste jag uppdatera varje gång som jag lagt till en nytt recept. Jag uppdaterar inte med ett nytt datum utan låter samma datum ligga kvar.
   Jag har funderat på hur det funkar på tex. bloglovin, syns det när jag jobbar i gamla inlägg? Det borde ju bli fasligt massa uppdateringar från mig i så fall eftersom jag är så mycket och jobbar i gamla receptinlägg och i mitt arkiv.
   Verkligen svårt att förklara så jag har full förståelse om du inte vill lägga tid på att klura ut vad det är jag menar. KRAM ♥

   Radera
  2. Veronika, inte Veronica! Min syster stavar Veronica med C så det gick av bara farten.

   Radera
  3. Det är ingen fara, det blev rätt namn iallafall ;) Jag förstår vad du menar! Jag har gått in och kollat och det verkar som att det dyker upp gamla recept så det är förmodligen de du uppdaterar då ;) Tex. "Rabarbermuffins med vit choklad" dök upp häromdagen och det inlägget var från 4 juni 2014. Det är dock inget jag reflekterat över, de recepten som dykt upp har varit nya för mig ;) hihi. Trevlig helg!

   Radera
  4. Men vad gulligt av dig ♥ Ibland lyfter jag medvetet fram gamla inlägg, särskilt när de är säsongsbetonade. Rabarbermuffins var ett sådant inlägg. Troligtvis är det bara återpublicerade gamla inlägg som dyker upp då, tur det för annars hade det nog blivit galet många uppdateringar i flödet. Jag skriver om, förbättrar och justerar gamla recept regelbundet.
   Trevlig helg till dig med!

   Radera
  5. Men vad bra, då verkar det ju som att det fungerar som det ska! :) Ibland är det värt att påminna om gamla godingar. Man missar dom lätt om man inte bläddrar i kategorierna :)

   Radera
  6. Verkligen stort tack för att du berättade hur bloggen ser ut i ditt flöde, det är något jag grunnat en del på. Trevlig fredagskväll!

   Radera
 3. Jag har halkat in på din blogg rätt nyligen. Gillar mat- och bakbloggar, men det är kul när man får inslag från "vanliga livet" också. Följer dig via Bloglovin, så då kikar man ju in så fort det kommer nåt nytt:) Annalena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annalena :) Välkommen hit ♥ Det här med Bloglovin ska jag sätta mig in i lite mer förstår jag. Verkligen både värdefullt och roligt för mig att få veta på vilket sätt ni läsare följer bloggen. Tack för att du berättade. KRAM

   Radera