tisdag 28 juni 2016

Flaskmatar kattungar och bakar bröd

När vi var och köpte korgen till kattungarna så passade vi på att handla när vi var i stan. Jag fastnade i mjölhyllan och började läsa recept på baksidan av olika mjölpaket, det var ett recept som jag fastnade lite extra för. Brytbröd. Så jag köpte med mig en påse mjöl hem för att testa. Även om denna bilden ser ut som ett reklaminlägg för ett visst företag så kan jag lova er att det inte är det. Att jag visar er, eller rättare sagt, att Ludwig visar er mjölpaketet är helt enkelt för att det ska bli lättare att veta vilket mjöl jag använt för er som vill testa att baka brödet. Reklaminlägg märker jag självklart ut på ett tydligt sätt och jag är väldigt noga med vilka jag samarbetar med. De allra flesta företagen får nej av mig. 
Alltså stilen på de här två. Så här vill våra små kattungar helst stå när vi flaskmatar dem, eller ja, den randiga kissen passade på att sätta ner rumpen denna gången så hon sitter väl egentligen ner. En hona och en hane är vi ganska säkra på att det är, än så länge kallar vi dem den svart/vita och den randiga. Alltså har de inte fått några namn ännu, vi klurar på några namn men kan inte riktigt bestämma oss. Kanske har ni läsare några bra namnförslag? 
Receptet på brödet som jag ska baka finns ju på bilden på mjölpåsen om ni vill baka det redan nu. Det kommer även att läggas upp här på bloggen med bild på det färdiga resultatet och eventuellt lägger jag in några ändringar i receptet också.

Nu finns receptet på brytbrödet HÄR >>

2 kommentarer:

  1. Lilla gulliga extramamma har rätta handlaget ser det ut som. Kattungarna ser ju jättevälmående ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer nog gå bra med de små kattungarna, vi vet ju inte riktigt hur gamla de är men det har hänt mycket under dessa 2 veckor som vi har haft dem här hemma. De busar med varandra och det känns som ett friskhetstecken. Nu hoppas vi på att kunna sluta med flaskmatningen snart, därför ville jag fota dem idag som ett minne från denna tiden när de var små ♥

      Radera