Att blanda i kokos i smuldeg när man gör rabarberpaj är gott (!!!)
På bilden gjorde jag dubbel sats av rabarberpajen och använde en
gratängform istället för pajform och gräddade då 20 min längre
Steg 1
På bilden gjorde jag dubbel sats av rabarberpajen och använde en
gratängform istället för pajform och gräddade då 20 min längre
Steg 1
ca 600 g rabarber
0,5 dl strösocker
1 msk potatismjöl
Gör så här:
Skär rabarber i ca 1 cm bitar (skala om skalet är tjockt)
Blanda med övriga ingredienser. Lägg i pajform
____________________________________
Steg 2
100 g smör
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
1 dl kokos
1 dl havregryn
Gör så här:
Tärna smöret. Arbeta ihop allt med fingertopparna
Smula degen över rabarbern
Grädda rabarberpajen mitt i ugnen i 175° i ca 35 min
Serveras ljummen med tex. glass eller vaniljvisp >>
Serveras ljummen med tex. glass eller vaniljvisp >>
_____________________________________
_________________________________________________
Nedan finns 3 till goda recept med rabarber - Länk till recept under bilderna
För fler enkla recept följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Direkt ut i trädgård för att hämta rabarber till denna paj, tack för bästa tipset idag, med kokos blir det säkert mumsigt.
SvaraRaderaVad roligt Elisabeth :) Hoppas att du gillar den lika mycket som jag gör ♥ KRAM
Radera