söndag 10 juli 2016

En heldag på Liseberg

Igår kom vi äntligen iväg till Liseberg. När de två små kattungarna kom hem till oss så blev vi plötsligt väldigt låsta till hemmet, det var som att sköta om två små spädbarn. Vi var uppe på nätterna och flaskmatade och de behövde även hjälp med att sköta sina behov. Det är ju sådant som kattmamman fixar åt dem, vi fick agera kattmamma och hjälpa dem med oparfymerade våtservetter. Om det var rätt eller fel vet jag inte men det funkade. Det har nu gått några veckor sedan vi började ta hand om dem och det har gått så bra. De klarar allt själva nu och vi kan äntligen ta oss lite utanför hemmet. Nu räcker det att vi ber någon att gå och kolla till dem lite medan vi är borta, det krävs inget arbete längre som det gjorde tidigare utan bara mat och kärlek. 
Det var roligt på Liseberg som alltid, det finns något att göra för alla och det passar verkligen oss som har barn i så olika åldrar. Wilma som står bredvid mig på bilden är 17 år. Tilde och Fanny, som passade på att skoja lite när jag skulle ta en bild, dem är 12 och 13 år. Det är verkligen perfekt att få barn så tätt, om man orkar, det är tufft den första tiden när de är små men när de blir lite större är det tvärtom tycker jag. Då har de så mycket glädje av varandra. 
Och så har vi ju våra två killar, Melwin 8 år och Ludwig 4 år. De var också med så klart men kom inte med på bild denna gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar