Här kommer mitt absolut bästa recept på kladdkaka med after eight som finns sedan tidigare här på bloggen. Den här kladdkakan är ett alldeles självklart recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Bilden jag hade gjort innan var en skämsbild som jag inte var nöjd med och den här kladdkakan förtjänade helt enkelt att få en ny bild. Tips! Förbered gärna kladdkakan dagen innan servering så slipper du att stressa.
Receptet på After Eight kladdkaka kommer här:
After Eight kladdkaka med ny bild gammal bild HÄR >>
After Eight kladdkaka
100 g smör
12 rutor after eight (+ 18 st till topping)
2 ägg
2 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
Gör så här:
Smält smöret. Rör ner after eight och låt smälta
Vispa ägg och strösocker pösigt
Rör ner after eight blandningen
Rör ihop övriga ingredienser. Rör ner i smeten
Grädda i smord springform Ø ca 24 cm
Mitt i ugnen i 175° i 18 min
Tag ut kladdkakan. Täck med 18 st after eight
Grädda igen. 175° i 3 min
Bred ut de smälta after eight plattorna
Låt stelna i kylen (med kanten på formen kvar)
Tag fram i rumstemperatur ca 5 min innan servering
Pudra på florsocker. Servera med vispad grädde
Pudra på florsocker. Servera med vispad grädde
____________________________
______________________________________
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar