tisdag 17 januari 2017

Nytt recept på gång

Då ska strax jag och Ludwig åka iväg för att inhandla lite godsaker till ett kommande recept till bloggen. Denna veckan blir det fika mitt i veckan, dels är jag sugen på att lägga upp detta receptet och jag vill verkligen inte vänta till helgen, vilket kanske vore det allra bästa egentligen.
Och jag tänker faktiskt fira lite. Över helgen har det gått in för mig vilken stor grej det är det som är på väg att hända med bloggen. Något många bloggare drömmer om. 
Jag var trött på utseendet på bloggen efter alla år och ville förnya mig. Jag har varit på väg att flytta den tidigare men hejdat mig när jag tänkt tillbaka på allt arbete jag lagt ner på bloggen, det ligger ju massor av timmar och år där bakom. Dessutom började jag ju att bygga upp ett manuellt receptarkiv. Familjen kollade på Fångarna på fortet och jag sorterade recept i bloggen, ja, ibland var det faktiskt så. 
Nu kommer jag släppa allt det där gamla, recepten följer med om allt funkar som det ska. Och håll i hatten! Jag flyttar in hos det Bonnierägda företaget Tailsweep. Tailsweep är en av Nordens största mediekanal inom bloggar och sociala medier. De har haft hand om mina annonser här på min blogspotsida i några år nu och det är alltså deras mall som jag kommer att blogga i. De har så stor kunskap och har tagit fram en ren och snygg sida som jag nu ska försöka lära mig att sköta. Jag känner att självförtroendet är i botten just nu för är det något jag inte tycker om så är det när jag måste lära mig ny teknik. Det är därför jag använder mina telefoner i så många år, tills barnen skäms för mig och mer eller mindre tvingar mig att skaffa ny. Även om det inte blir jättemycket teknik i nya bloggen, Tailsweep sköter ju det mesta, så måste jag ju så klart kunna fixa blogginläggen själv. Det ska vara enkelt har de lovat. Så jag får helt enkelt tro på mig själv och deras ord och hålla tummarna för det. Nu väntar Ludwig på mig, vi ses snart igen.

4 kommentarer:

  1. Men grattis,vad kul! Det låter verkligen värt att fira! Det blir spännande och se hur den nya bloggen kommer se ut. Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Stort grattis :) Kommer gå hur bra som helst - du löser det säkerligen utan problem! Stor kram

    SvaraRadera
  3. Det blir superbra! Älskar din blogg och dd goa recepten! Du kommer komma in i det! Livet är förändringar!

    SvaraRadera