onsdag 21 november 2012

Julstress

Jag har förstått av flera av er känner er stressade över att läsa alla bloggar som förbereder för advent och julpysslar och så. Och det förstår jag att det är ingen trevlig känsla.
 
Hade jag inte haft bloggen så hade jag troligtvis inte bakat en enda julgodis än och jag hade troligtvis inte fått in min lilla minigran heller. Jag ser min blogg lite som mitt jobb nu när jag är föräldraledig. Ett extremt lågavlönat jobb om man säger så...
men i alla fall.
Mitt bakande och julförberedande beror på att jag vill att när mina läsare börjar fundera på julen så ska det finnas lite recept och tips här på bloggen att få och då gäller det ju att jag ligger ett steg före.
 
Så vad jag egentligen vill säga är att jag absolut inte vill vara orsaken till något dåligt samvete eller stressa upp någon som känner att de inte hinner med. Stanna upp och njut av att vara här och nu. Julen kommer att bli bra ändå, jag lovar!

7 kommentarer:

 1. Samma här. Föräldraledig och jag har alltid varit före i tiden för att just hinna och slippa stressa. Man får försöka se det som att alla är vi olika och vi lever väldigt olika med. Vi får ta in alla tips och göra det vi själv hinner och vill. Men det är toppen med tips och jag bakar mycket redan nu till julmarknader.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Gulliga du :)
  Förstår precis vad du menar, har samma tänk jag!
  Först kände faktiskt även jag mig stressad, men sen insåg jag hur smidigt det är att se lite tips i förväg och har själv börjat dela med mej lite smått :)
  Och nu är det ju faktiskt näääära :D

  Ha en fin kväll!
  Och kika gärna in min utlottning ;)
  Kram Frederica

  SvaraRadera
 3. Man blir ju så sugen på att börja jula när man läser alla mysiga bloggar.

  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jamen precis så är det ju...det blir jul alldeles oavsett, sen är vi alla olika hur mkt vi vill grejjsa och förbereda innan..jag tillhör nördarna som gärna börjar tidigt. Jag är väldigt glad för den inspiration du bjuder på !!

  kramkram

  SvaraRadera
 5. Hej Madame!
  Så roligt att du kikat in hos mig, och jag skulle ha kikat in här hos dig för längesedan, men inte haft tiden, då det varit så mycket att stå i inför julmarknaden. Men nu är jag här... Och jisses så fint du har, och så många söta barn...och så många fina recept. Jag vill börja baka med en gång, men jag får nog vänta lite med det i alla fall. Måste försöka hitta tvättmaskinen bakom all bråte i tvättstugan.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 6. Hej =) Visst kanske en del blir stressade, men som du säger, stanna upp och njut. Jag är en jul galning så att jag startat är helt normalt *hihi* I år lyckades jag ändå lägga band på mig rätt så länge.
  Kram och ha en härlig dag nu!

  SvaraRadera
 7. Haha! Jag håller med. Det är roligare att piffa/baka när man kan inspirera med sin blogg. Och det känns som du säger - som ett lågavlönat jobb nu när man är föräldraledig. Kramar till dig / Lina

  SvaraRadera