Kladdkaka med after eight - Superdupergod - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Receptet är uppdaterat med ny bild KLICKA HÄR >>
100 g smör
Receptet är uppdaterat med ny bild KLICKA HÄR >>
100 g smör
12 rutor after eight (+ 18 rutor till glasyr)
2 ägg
2 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
Smält smör. Rör ner 12 rutor after eight
Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner chokladsmöret.
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver. Rör ner i äggsmeten.
Grädda kakan i en smord springform, ca Ø 24 cm
Mitt i ugnen i 175 grader i 18 min.
Tag ut kakan. Lägg på 12 after eight
Grädda ytterligare i 3 min. (175 grader)
Bred ut den smälta after eighten över kakan
Låt kladdkakan bli kylskåpskall innan du tar bort ringen på formen.
____________________________________
Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR >>
Fler recept på godiskakor hittar du HÄR >>
Fler recept med choklad hittar du HÄR >>
________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
Fler recept på kladdkakor hittar du HÄR >>
Fler recept på godiskakor hittar du HÄR >>
Fler recept med choklad hittar du HÄR >>
________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
Mmm vilken ljuvlig kaka du bjuder på så här när det är mysfredag och allt .Kan inte bli bättre♥Ha en härlig fredag mys och njut underbara du .Kramar Rita ♥
SvaraRaderaOj så gott! Perfekt nu när helgen har kommit:)
SvaraRaderaMumms jag gillar Mintsmak...Riktigt vackert fotokollage mé :)
SvaraRadera/Kram Annmi
Gahhh vad gott, trevlig helg : ) kram Sofia
SvaraRaderaÅ denna ska jag pröva!
SvaraRaderaÄlskar kladdkaka alldeles för mycket för mitt eget bästa;)
Kram Sofi