torsdag 5 september 2013

En sammanfattning av bloggen!Eftersom det är så många nya läsare som hittat till Madame Edith 
så har jag ikväll knåpat ihop ett litet collage av bilder som en sammanfattning av bloggen. När jag startade upp bloggen för drygt två år sedan så började det hela som en renoveringsblogg. Fokusen låg helt och hållet på inredning och jag gick samtidigt och utbildade mig till Inredare med säljkompetens. Efter utbildningen fick jag mitt femte barn och började bli allt mer intresserad av fotografering. Som föräldraledig och mamma i en stor barnfamilj föll det sig naturligt att baka och laga så mycket som möjligt från grunden. 
Och kombinationen av det och mitt fotointresse har format bloggen till vad den är idag. 

6 kommentarer:

 1. Jag skulle ju inte hälsa på här i dag, har en sådan där halvfastedag och har ett fruktansvärt sug efter något gott! Dina syltbullar höll på att slå
  knock out på mig! Nästa vecka är jag hemma i Skåneland igen och då ska det bakas bullar med blåbärssylten som kommer ha med mig hem!
  Dina foton är recpet är bara helt underbara!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 2. Du har en jättefin blogg! Här har du en till som älskar att baka, men nu när vi har så fint väder så blir det mest fruktpajer, men det är inte fy skam det heller. Vi har massor med päron så här gör jag en underbar päronpaj, knäckig och enkel att göra. Får nog visa den på min blogg framöver! Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 3. En mycket härlig blogg med inbjudande bilder! Kollar ofta här på dina bakrecept när det är dags att baka nåt gott här hemma :-)
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Och din blogg är ju så härlig Madame Edith!
  Jag tycker om din blogg,dina fina bilder och alla kombinationer !
  Du är så duktig !
  Härligt att få följa dig !

  Ha en fin helg ! Kram från mig

  SvaraRadera
 5. Kom in på din blogg av en slump. Tyckte jättemycket om den. Jag har själv en matblogg som heter Linda´s Goda.

  SvaraRadera