torsdag 1 mars 2012

Kladdkaka

Klassisk kladdkaka
Ett enkelt recept på klassisk kladdkaka. Följer du tiden och ugnstemperaturen i receptet kan jag lova att du får en perfekt kladdkaka som är alldeles lagom kladdig. Servera kladdkakan kylskåpskalla för bäst resultat.

Till recept - Klicka härCitronkladdkaka
En mycket lättbakad citronkladdkaka som smakar helt underbart. Syrlig, frisk och kladdig som en citronkladdkaka ska vara. Ett riktigt bra recept!

Till recept - Klicka här
Kladdkaka med pepparkakskrydda
Att krydda kladdkakan med pepparkakskrydda är ett lätt sätt att få både juldoft, julstämning och en riktigt god julsmak. Doften som sprider sig när du gräddar den här kladdkakan känns välkomnande för gästerna.
Ett väldigt lätt sätt att skapa julstämning.

Till recept - Klicka här

Kladdkaka med After Eight
En extra lyxig kladdkaka med After Eight både i smeten och på toppen. Detta är en kladdkaka som ofta blir en favorit hos gästerna, ett säkert kort som går hem hos både barn och vuxna.

Till recept - Klicka härKladdkaka med kolatäcke
Mmmm så god!! Grädda kladdkakan och häll sedan över hemkokt kola. Låt stelna i kylen och servera med vaniljglass. Helt galet gott :D

Till recept - Klicka här
Kladdkaka med vit choklad
En perfekt kladdkaka för dig som älskar vit choklad. Jag har använt vit choklad i både smeten och som topping. Servera den med vispad grädde och varm sylt. Enkelt och gott :D

Till recept - Klicka härKladdkaka med dumlekola
Att blanda ner dumlekolor i kladdkakssmeten är ett enkelt sätt att få en festlig kladdkaka. Dumlekolorna blir små överraskningar som gör att kladdkakan känns mer arbetad. Väldigt trevligt och gott!

Till recept - Klicka härKladdkakemuffins med After Eight
På detta receptet får du ut 12 st kladdkaksmuffins med After Eight på toppen. En god och kladdig muffins med ett enkelt recept.

Till recept - Klicka härKladdig kladdkaka
Med sirap i smeten RÖR du enkelt ihop den här kladdkakan. En kladdkaka som är lätt att lyckas med - passar bra att baka tillsammans med barnen.

Till recept - Klicka här
Kladdkaka med apelsinfrosting
Ett enkelt recept på kladdkaka - På toppen breder du ut en god frosting med apelsinsmak. Till den här kladdkakan behöver du inte servera vispgrädde som tillbehör, det räcker med toppingen. Mycket god!

Till recept - Klicka härKladdkaka med daimtäcke
Den här kladdkakan har jag toppat med ett daimtäcke. Genom att smälta daimchoklad och en skvätt grädde över vattenbad kan man på ett enkelt sätt göra en god topping som gör kladdkakan extra festlig.
Kladdkakan ska sedan stå i kylen en stund innan servering.

Till recept - Klicka här


Kladdkaka med daimgrädde
Det här är ett av mina mest populära recept. Det har spridits runt i olika forum och på facebooksidor. Många har testat att baka den, även de som inte brukar baka har berättat att de lyckats med just denna kladdkakan. Ett toppenrecept helt enkelt! 
(Madame Ediths facebooksida hittar du HÄR >>)

Till recept - Klicka här

Kladdkaka med mintchokladfluff
Denna kladdkakan är sååå god!! Jag har satt ihop mitt bästa recept på kladdkaka med mitt bästa recept på fluff. Och det blev så gott!
Fluffen ska stå i kylen i minst 5 timmar innan du vispar upp den, det funkar alldeles utmärkt att låta båda kladdkakan och fluffen stå i kylen över natten och sedan lägga ihop den strax innan servering.

Till recept - Klicka HÄR


Äppelkladdkaka - Lättbakat
En annorlunda och väldigt god kladdkaka med rivet äpple i smeten. Lätt att baka och ett trevligt alternativ till vanlig äppelpaj eller äppelkaka. Servera med en klick vispad grädde.

Till recept - Klicka HÄR >>


Snickerskladdkaka - Bland det godaste jag bakat :D
Jag är helt galet nöjd med den här kladdkakan. Jag har gjort en variant på kladdkaka med kolatäcke som du hittar längre upp på denna sidan. I kolan har jag rört ner jordnötter och på toppen har jag smetat ut smält choklad. Även detta receptet har blivit helt otrligt populärt och cirkulerat runt i olika forum och facebookgrupper.
(Madame Ediths facebooksida hittar du HÄR >>)

Till recept - Klicka HÄR >>

Chokladkaka med kolakokostäcke - Fantastiskt god :D
Denna kakan är väldigt saftig men inte kladdig, den är så god så den fick vara med på denna sidan ändå fast den inte är en kladdkaka.
Kolakokostäcket är helt galet gott, servera kakan som den är eller med en klick vispad grädde. Smaskens!

Till recept - Klicka HÄR >>
Klassisk kladdkaka med banangrädde och hackad daim - Mums!
Så enkelt och så gott. Med en riktigt god och kladdig kladdkaka så räcker det vispad grädde, skivad banan och lite hackad daim på toppen. Servera kladdkakan kylskåpskall, passar särskilt bra på barnkalas.

Till recept - Klicka HÄR >>Kladdkaka med kinapuffstäcke
Här kommer ytterligare ett riktigt toppenrecept. Denna gången gjorde jag ett krispigt täcke av mjölkchoklad och kinapuffar. Det blev helt fantastiskt gott och jag är så nöjd med den här kladdkakan. Även detta är ett recept som har kommenterats, gillats och delats flitigt i olika forum och facebookgrupper. Lättbakat och väääldigt gott!!
(Madame Ediths facebooksida hittar du HÄR >>)

Till recept - Klicka HÄR >>
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar