En god och lättlagad laxrätt som känns extra festlig med ett täcke av smaksatt creme bonjour.
Till laxen passar det bra att servera en krämig potatisgratäng (RECEPT HÄR)
4 tinade laxfileér
(ca 125 g per styck)
200 g creme bonjour gräslök
Salt/vitpeppar
Krydda laxfiléerna med salt och peppar.
(mängd efter tycke och smak)
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form.
Fördela creme bonjour som ett täcke över varje filé.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 12 min.
(eller tills laxen är klar)
Lättlagat och mycket gott.
Passar både till vardag och fest!
______________________________________________________
Fler laxrecept hittar du HÄR
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
______________________________________________________
Fler laxrecept hittar du HÄR
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Mums med lax!!! Tack för att du bjuder på så fina recept :) Oftast när jag inte vet vad det ska bli till middag så kikar jag in till dig och vips så är det löst :) Kram Anna
SvaraRaderaMums vad gott med lax. Du är bara så himla duktig med mat och bakning .Kramar Rita
SvaraRadera