600 g fläskfilé
2 pkt bacon, 2x140 g
150 g philadelphiaost, vitlökssmak
Salt/vitpeppar
Putsa fläskfilén
Skär en djup ficka på längden av filén, salta lite i fickan.
(OBS! Skär inte längst ut på filén för då rinner fyllningen ut)
Fyll fickan med vitlöksost.
Slut ihop fickan och salta/peppra runt om fläskfilén.
Rulla bacon hårt runt filén, se bild!
Bryn filén i en klick smör i stekpanna.
Låt gå klart mitt i ugnen i 175° i 25-35 min.
(tiden varierar beroende på tjockleken på fläskfiléerna)
Gör ett snitt mitt filén för att se att den är klar.
Låt vila lite och skär sedan upp den i skivor.
Servera tex, med hasselbackspotatis RECEPT HÄR,
grönpepparsås eller bearnaisesås och sallad.
______________________________________________________
Fler recept med fläskfilé hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar