måndag 4 augusti 2014

Cheesecake - Blåbärscheesecake

Cheesecake - Blåbärscheesecake
En jättegod och " lätt att baka " cheesecake , ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>

Botten:
50 g smör
ca 20 st digestivekex

Smält smöret och krossa digestivekexen
Blanda kexsmulorna med smöret.
Tryck ut blandningen i en springform, ca Ø25 cm
Ställ in i kylen.
_____________________________________________________
Fyllning:
200 g färskost, tex philadelphia
1 dl florsocker
3 dl vispgrädde
2 dl blåbärssylt, tex.Önos

Blanda ihop färskost och florsocker.
Vispa grädden och vänd ner den i färskostblandningen.
Sist vänder du ner blåbärssylten.

Bred ut blandningen över digestivebotten.
Ställ in cheesecaken i frysen, ca 3 timmar

Låt cheesecaken tina lite innan servering.
Dekorera gärna med lite färska blåbär.
______________________________________________________
Fler recept med bär hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
Alla mina matrecept på cheesecake hittar du HÄR >>

1 kommentar:

  1. Ojjj va det ser gott ut. Jag har lagt upp recept på en knäckig blåbärspaj på min blogg som är kalasgod.

    SvaraRadera