lördag 2 augusti 2014

Det ska vara lätt att baka

Idag satt Fanny och kikade runt här i bloggen. När hon såg mitt senaste kakrecept sa hon att de där kakorna verkar lätta att baka. Hela tanken med receptdelen är att det ska vara lätta recept som är enkla att följa. Så jag gjorde ett litet test. Fanny är 10 år och fick prova att baka dessa kakor helt och hållet själv. Hon var själv i köket och hade bara datorn med mitt recept till hjälp. När kakorna var redo för att hoppa in i ugnen fick hon hjälp med det för att inte riskera att bränna sig.
Och här har vi då resultatet. Jag är så stolt så jag nästan spricker! Kakorna blev jättefina :) Jag frågade Fanny hur hon tyckte det gick att följa receptet? Det var lite knepigt att veta hur mycket 1,5 tsk var men jag tror att jag gjorde rätt. Jag tycker att de här kakorna var lättare att baka än chokladbollar blev hennes slutsats. Alltså gick det bra med andra ord. Receptet på havrekakorna hittar ni HÄR. Receptet funkar både med och utan russin.
(Bild på lampan som syns bakom Fanny på översta bilden hittar ni HÄR)

2 kommentarer:

 1. Hej! Vilken superbra blogg vilka recept! Provat massor på " mina" barn jobbar som kock på en förskola recepten är poppis nu är det Edit mat säger jag barnen älskar maten!!!! Lätta recept inga konstigheter det gillar barn! Hur hinner du? Fortsätt jag bara suger in allt på din fina blogg!!!
  Tusen tack lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för världens finaste kommentar!!! Jag blev så glad så jag sprang raka vägen till mina barn och berättade vad du hade skrivit :D Till hösten kommer jag att satsa extra mycket på bloggen med ännu mer recept. Som jag skrev tidigare kommer jag att satsa på lite mer barnvänlig vardagsmat men även en del festligare recept. Receptarkivet ska arbetas igenom så att det blir lättare att hitta i bloggen.

   Än en gång stort tack för din kommentar, den gav mig helt klart ny bloggenergi :)
   Hälsa till alla barnen från "Edith", STOR KRAM

   Radera