Hej och Godmorgon! Först vill jag tacka för en fantastiskt bra blogg. Du ger mig en massa bra recept och inspiration. Jag har testat några av dina recept och de har alltid blivit goda och lyckade. Nu till min fråga; Jag arbetar och ansvarar för ett litet cafè där bakning är min största arbetsuppgift. Nu hade jag tänkt göra en mjuk kaka med maräng topping i långpanna. Eftersom alla bitarna inte går åt på en dag så undrar jag om det är möjligt att frysa ner kakorna? Blir marängen mjuk och otäck efter att kakan varit fryst? Har du någon erfarenhet av detta och skulle du i så fall vilja dela med dig av din kunskap? Tacksam för svar! Jag önskar dig en fortsatt bra vecka och en trevlig helg! Med vänlig hälsning Irene Sjöberg i Västra Götaland, Borås
Har du kvar ditt recept på din Australiska gingerbeer.Den sidan är inte tillgänglig längre.Den var super god och vill så gärna kunna göra den igen.Tackar på förhand.MVG Kerstin
Hej och Godmorgon! Först vill jag tacka för en fantastiskt bra blogg. Du ger mig en massa bra recept och inspiration. Jag har testat några av dina recept och de har alltid blivit goda och lyckade. Nu till min fråga; Jag arbetar och ansvarar för ett litet cafè där bakning är min största arbetsuppgift. Nu hade jag tänkt göra en mjuk kaka med maräng topping i långpanna. Eftersom alla bitarna inte går åt på en dag så undrar jag om det är möjligt att frysa ner kakorna? Blir marängen mjuk och otäck efter att kakan varit fryst? Har du någon erfarenhet av detta och skulle du i så fall vilja dela med dig av din kunskap?
SvaraRaderaTacksam för svar! Jag önskar dig en fortsatt bra vecka och en trevlig helg!
Med vänlig hälsning
Irene Sjöberg i Västra Götaland, Borås
Åh, jag är ledsen men jag har tyvärr ingen erfarenhet av detta. KRAM
RaderaHar du kvar ditt recept på din Australiska gingerbeer.Den sidan är inte tillgänglig längre.Den var super god och vill så gärna kunna göra den igen.Tackar på förhand.MVG Kerstin
SvaraRadera