måndag 2 februari 2015

En selfie denna måndag

Ooops vad stor bilden kändes när jag laddade upp den här på bloggen. Att ta en selfie med systemkameran utan kamerastativ innebär att det blir en närbild helt enkelt. Armarna räcker ju inte så långt... dessutom är det bra mycket knepigare att fota sig själv med systemkameran än vad det är med mobiltelefonen. När man fotar med mobilen kan man ju se direkt hur bilden blir redan när man klickar av den. Visst är det bra och alla dessa filter det finns att välja på, helt suveränt. Med systemkameran blir det en överraskning varje gång. Och vill man fixa med bilden är det bara att starta upp redigeringsprogrammet. Tror jag i alla fall, eller finns det kanske något slags filter att använda till kamerabilder också? Tipsa mig gärna i så fall.
Idag ska jag sortera och kategorisera i receptarkivet. Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg när jag jobbade med det i höstas. Jag blev nästan men inte riktigt helt klar. Så nu är det dags igen. Sist i dagens inlägg vill jag tala om att jag är så glad att ni är så många som kikar in till mig. Jag är supernyfiken på er så lämna gärna en kommentar så att jag får lära känna er bättre. 

10 kommentarer:

 1. Du lägger ju upp dina recept jättebra i olika mappar eller vad man ska kalla dom så man man hittar lätt vad man söker.
  kram Barbro
  Ps sen är det kul att få svar när man kommenterar också Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var roligt att du tycker det. Målet är att det ska vara lätt att hitta i bloggen :) Har jag missat att svara efter du ställt en fråga så ber jag om ursäkt det. Är nästan helt säker på att jag svarat på dina mail men kanske kan jag ha missat något här i bloggen. Önskar dig en trevlig kväll!

   Radera
  2. Det klart att du svarar för det mesta när man skriver något. Önskar dej också en bra kväll.

   Radera
  3. Jag glömde ju skriv under med Barbro.

   Radera
 2. Bra med en stor närbild,då ser vi hur vacker bloggerskan är. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag tittar in har nastan varje dag och jag alskar dina recept, enkla och jattegoda! Tankte jag skulle skriva nagot for en gangs skull! Jattefin selfie pa dig ocksa!
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :) Vad kul!! Tusen tack för din kommentar, jag blir jätteglad när jag får små hälsningar. Kram!

   Radera
 4. Hej, hej! Jag tittar in här i stort sett dagligen och får lite matinspiration. :-)
  Du har än jättefin och läsvärd blogg. Kram

  SvaraRadera