fredag 28 augusti 2015

Strax kommer ett recept med fläskfilé

Men vad har hänt idag!! Jag slog mig precis ner framför datorn och får ser att min besöksstatistik visar på rejält mycket trafik idag. Hur kul som helst :D Men jag blir nervös av bara tanken på hur många som varit och hälsat på mig här på bloggen så nu försöker jag låtsas att jag är helt ensam här inne. Ja, jag skriver ofta att jag vill ha kommentarer och det vill jag väldigt gärna ha. Det är ju det roligaste som finns. Men just när jag sitter och skriver så måste jag gå in i mig själv och släppa tanken på att det faktiskt är så många som läser annars skulle jag knappt få fram ett enda ord. Kanske någon annan som bloggar och känner igen sig i den känslan?
Pastarätten som ni ser på bilden kommer bli nästa recept som jag ska lägga upp. Det är en väldigt enkel och okomplicerad pastasås med fläskfilé och den är verkligen hur god som helst. Den passar även bra till ris om man hellre vill ha det till. Detta receptet kommer att få hoppa in i kategorin EDITHS BÄSTA >>. Där samlar jag de allra bästa recepten i bloggen. Receptet kommer så fort jag har det inlägget klart, tills dess önskar jag er en fortsatt fin kväll. 
Nu finns receptet på pasta med krämig sås med fläskfilé HÄR >>

2 kommentarer:

  1. Personligen gillar jag inte texten först och receptet nästa dag, men det är ju du som bestämmer , jag fortsätter i alla fall att gå in varje dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom jag försöker att hålla själva recepten så fria från övrig text som möjligt så använder jag ibland någon av de bilder som jag jobbar med när jag skriver ett textinlägg. Det är för att det känns roligare att ha en bild till texten än ingen bild alls. Jag tar till mig din åsikt och ska fundera på om jag kan jobba på något annat sätt. Det är väldigt uppskattat att få veta era åsikter så jag säger stort tack för det till dig. Och du, vad kul att du besöker mig varje dag!! TACK

      Radera